Szabad-e zavarni a szomszédokat?

2015. május 06. 10:23

2012 novemberétől 2013 március végéig a Fidesz által fizetett faragatlan fiatalok a nap 24 órájában, tehát éjjel és nappal folyamatosan tüntettek a házam előtt.

2015. május 06. 10:23
Bokros Lajos
Facebook

2012 novemberétől 2013 március végéig a Fidesz által fizetett faragatlan fiatalok a nap 24 órájában, tehát éjjel és nappal folyamatosan tüntettek a házam előtt. Nem csupán tüntettek, hanem ott táboroztak lakókocsival és mobilvécével. Szemeteltek, a kert elé köpték a fogmosó- és lábvizet, eldobálták a csikkeket. Gyakran becsöngettek, belekötöttek a szomszédokba, üvöltöttek, zaklattak és igyekeztek megfélemlíteni a családot. Nem sikerült.

Mindezt rendőri segédlettel! Engedélyük tüntetni csak reggel 8 és este 8 között volt. Este 8 után többször kihívtuk a rendőröket, akik persze sohasem jöttek ki este 8 után, hanem mindig csak abban az időszakban, amikor ők maguk engedélyezték a tüntetést. A T. Rendőrség tehát nyilvánvalóan együttműködött a tüntetőkkel!

Feljelentésünk nyomán sem a Rendőrség, sem a Központi Nyomozó Főügyészség nem talált semmiféle törvénysértést. Hosszú és »alapos« nyomozás után az ügyet végleg lezárták.

Orbán háza előtt eddig nem lehetett tüntetni, mert az zavarta volna a szomszédok nyugalmát. Ha-ha-ha-ha. Sőt: há-ha-há!

Orwell írja: minden állat egyenlő, de vannak még egyenlőbbek.

Fennen ragyog a jogállam és a demokrácia mai Magyarországon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. május 06. 16:47
bokroslajos valódi énjéről botrányos leleplező felvétel került napvilágra! https://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0
Morgen
2015. május 06. 16:36
Látom, zoknimosás van a Mandin.
Morgen
2015. május 06. 16:31
"Öt éve, hogy tudtommal lezárták az Orbán házához vezető utcákat..." Ja! Mindenki akkor mehet haza, amikor Orbán megengedi. Szerinted.
bakonyibetyar
2015. május 06. 15:51
Te olyan gerinctelen lelketlen tróger vagy Bokros, hogy örülj, hogy nem terád hívták ki a TEK-et ! Mindenütt a leépítés, hogy a magyar embereknek se munkahelye, se orvosi, szakrendelői ellátása, se közlekedése ne legyen. Takarodj a ...ba ! A kétharmad meg miért nem adott ki rá IS kilövési engedélyt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!