A védekező Fidesz

2015. április 03. 10:03

A Fidesz éveken keresztül gondoskodott arról a légkörről, amiben a delegalábokkal lehet hatalomra jutni.

2015. április 03. 10:03
Politológusblog
Politológusblog
„A szavazók a Fideszről is kaphattak negatív infókat, csak azokhoz hozzá tudtak csapni pozitív, erős »de legalább« érveket, és így már szavazhattak is a pártra. Például: ezek is lopnak, de legalább magyar kézbe kerül, ezek is csalnak, de legalább hatékonyak, ezek is torzítják a demokráciát, de legalább adnak az emberek szavára, ezek is követnek el hibákat, de legalább csinálnak valamit, ezek is európéerek, de legalább hisznek a nemzeti önrendelkezésben, és így tovább.

A Fideszt nem konkrét politikai tervei, hanem ezek a »delegalábbok« segítették hatalomba, és szinte csak ezek legutóbb. Persze a Fidesz éveken keresztül gondoskodott is arról a légkörről, amiben a delegalábokkal lehet hatalomra jutni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. április 03. 19:43
A delegalább meg az inkább a jobbik érvei közé tartozik, mióta megvette őket a böszme.
pollip
2015. április 03. 18:06
A média ugyanezt teszi, a baloldali meg különösképpen:-)))))
kjkj945
2015. április 03. 15:32
pol iti kuss "delegalább" tudnod kellene, a fideszt hatalomtra 2010-ben a boszme maszop ellenesség vitte hatalora 2014-ben meg az összefosásá Ezekből a szavazók nem kértek. "delegalább" vagy a fideszre szavaztak, vagy nem mentek el szavazni. A NEM szavazatok a győztest erősítik.
Akitlosz
2015. április 03. 12:52
Lefordítaná valaki magyarra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!