Brüsszel kecskére bízza a káposztát

2015. április 19. 14:30

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!

2015. április 19. 14:30
Mirkóczki Ádám
MTI

„A Jobbik szerint felháborító, hogy az EU a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó Altust bízza meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével. Pont akkor, amikor napvilágot lát: az EU 700 milliárd forintot tart vissza korrupciógyanús közbeszerzések miatt.

Az Altusról az évek során botrányok sorozata látott napvilágot. A Szalay utca 4. szám alatti ingatlan megvásárlása majd visszabéreltetése révén a Gyurcsány-cég százmilliókkal gazdagodott az adófizetők rovására. A rablóprivatizáció során Apró Piroska bankvezér bankja hitelének segítségével – szimbolikus önerő mellett – az ő vejének, Gyurcsány Ferencnek az Altus-konzorciuma szerezte meg töredékáron a Motimot, mely még a szén-dioxid-kvóták kiosztása és értékesítése révén is tízmilliókkal gazdagodott. És az Altus-cégcsoport tagja volt az a cég is, mely tanácsadás és közvélemény-formálás címszóval 80 millió forintot kaszált a Paksi Atomerőműből, de ezen üzlet írásos dokumentációja éppúgy eltűnt, mint Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozata.

A magyar adófizetők, akik az uniós csatlakozás hosszúra nyúlt időszaka alatt nem kevés áldozatot hoztak, joggal teszik fel a kérdést: miből gondolják azt Brüsszelben, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr? Miért ezt a finoman szóval is gyanús múltú céget bízzák meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével? A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. április 21. 13:06
Végezetül, - visszatérve a cikk alaptémájához: az Altus vezette konzorcium megbízása az EU. támogatások felhasználásának stratégiai értékelésére, azt bizonyítja, hogy az EU. illetékes döntéshozóinak - Orbánnal ellentétben - van politikai humorérzéke! A mi Kedves Szeretett Vezérünknek is tudnia kellett volna, hogy az unió egyszer, valamikor, valamiképpen, minden "kokiért és sallerért" meg fog fizetni! Ezt - ennél finomabb eleganciával nem is tehette volna! Nagy kár, hogy a mi Vezérünk sajnos nem fogékony a nüanszokra. Pedig tudhatná, hogy a nemzetközi diplomácia finom jelzéseit nem a "vérnősző barmok" képességeihez szerkesztették...
áfonya
2015. április 20. 17:52
Lám lám kiderült hogy a kájika is tud hazudni ,öt órai hírekben bemondták hogy az Altus cég az euban semmiféle revizori munkát nem végez ,eu jelezte vissza . Ma kezdtek gyurcsányék össze vissza beszélni..
Fletonovics
2015. április 20. 15:59
"Brüsszel kecskére bízza a káposztát" "MacElek Altus MacFöri" nemcsak tükörképe, de torzszülötte is megbízóinak :( - "Nem is értem", hogy a "jobboldali civilek" miért nem tüntikéznek demokratikus jogaikkal élve, békésen (úgy, ahogy az "igazi demokraták, álcivilek" teszik, vagy, ahogy a fejlett nyugati demokráciákban szokásos), na nem a megbízók, hanem most épp ApróMacFöri hosszú ámokfutása, nemzetet, országot, hazát, népet, lelket, politikai és közéletet, közhangulatot romboló, kártékony tevékenysége ellen.:) MacFöri (2005-)2006-tól kezdve folyamatos, aljas, hazug és mocskos kampányra kényszeríti nemcsak az egész magyar politikai elitet, de ellenségeskedést, gyűlölködést szít a különböző etnikai, politikai csoportok, pártok, azok támogatói, választói között is. Feltehetően teszi ezt azért, mert víziója egy olyan káosz uralta (szavaival élve) "kurva ország", "politikai szemétdomb", ahol talán, ha "többszörösen kasztrált kiskakasként is, de legalább még 1x életében kukorékolhat".:) Addig, amíg a jobb-jobbközép támogatói bázisa józan marad, a "vadnyugati" politikai marketing, nemzetközi és hazai média-agymosás, "light-os destabilizációs törekvések" hiábavalók. (Nincs annál siralmasabb, amikor korrupt politikusok, korrupcióval vádolják egymást - hm Juncker sem tudott az adóparadicsomról...:) Vagy jönnek a keményebb, meggyőzőbb eszközök, módszerek? - by Charles Gati...) Arról szeretnék olvasni, hogy akik nemzetek sorsa felett döntenek (a "nagy újraosztók, egyesítők" - gazdasági, hatalmi erőviszonyok, pozíciók átrendezői), milyen jövőt szánnak Magyarországnak (?)! - MacFöri (vagy a korábbi), LíBájnái helytartójelöltek erről valami konkrétumot cseveghetnének!:)
Morgen
2015. április 20. 13:42
Az egy "komoly" szervezet, ahol Juncker akárki lehet! Ennyit erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!