Útját fogjuk állni!

2015. április 16. 12:41

Figyelmeztetünk, hogy nem tűrhető el az emberi méltóság legcsekélyebb sérelme, és semmiféle megkülönböztetés sem.

2015. április 16. 12:41
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Útját fogjuk állni!

És nem csak megemlékezünk, figyelmeztetünk is. Figyelmeztetünk, hogy nem tűrhető el az emberi méltóság legcsekélyebb sérelme, és semmiféle megkülönböztetés sem, akár nem, akár bőrszín, akár származás, akár nemzeti, akár vallási hovatartozás, akár szexuális orientáció szerint történjék, mert az szükségszerűen vezet a megaláztatáshoz, a kirekesztéshez, és ha nem sikerül idejében útját állni, a tömegmészárláshoz. Útját fogjuk állni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. április 17. 07:03
Egész más lenne a holokauszt ha gumilövedékkel csinálták volna, mi Feri bácsi?
jebuzita
2015. április 17. 07:02
Feküdj a probléma elejbe!!
moricka13
2015. április 17. 04:56
Gondoljátok meg, Proletárok! Kutyából soha nem lesz szalonna, esetleg kutyaszalonna. Amit művel, ha nem hagyja, vagy nem hagyatják vele abba, továbbra is a másik oldal malmára hajtja a vizet, akarva/?/ - akaratlanul /?/.
Akitlosz
2015. április 17. 00:06
Akkor azt miért tűrik, hogy a multik a magyar állampolgár dolgozóiknak csak töredék akkora fizetést adnak, mint a nyugati állampolgár dolgozóiknak ugyanazért a munkáért ugyanannál a cégnél itt Magyarországon? Ha ez nem faji alapú megkülönböztetés, akkor nem tudom, hogy mi az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!