A szocialistákról újra lehullott az álarc

2015. április 01. 14:49

A szocialisták egy hamis ürügy segítségével megint a csaló brókerek oldalára állnak.

2015. április 01. 14:49
Fidesz
Fidesz.hu

„Tegnap a szocialisták még megszavazták a vagyonzárolásról szóló javaslatot, és a törvényalkotási bizottságban annak módosító javaslatát is, ma viszont már azt követelik, hogy az államfő ne írja alá a törvényt.

A szocialistákról újra lehullott az álarc: csak színjáték volt, hogy támogatják a vagyonzárolást. Nem igaz az MSZP azon állítása, miszerint a brókertörvény kiveszi a Quaestor-bankot a zár alá vehető vagyonok köréből, hiszen a zárolás a teljes cégcsoportra vonatkozik, amibe a bank is beletartozik. A szocialisták egy hamis ürügy segítségével megint a csaló brókerek oldalára állnak, ugyanúgy, mint amikor a Buda-Cash brókereit a kormányukba ültették, és úgy módosították a törvényeket, hogy zavartalanul folyhasson az elképesztő pénzügyi korrupció, amelyben emberek tízezreinek a pénzét tüntették el egy egész évtizeden át.

A kedden elfogadott vagyonzárolásról szóló törvénynek köszönhetően nem lesz egyetlen szélhámos sem, aki megúszhatja a vagyonzárolást, és visszamenőleg is semmisé tehetjük azokat a tranzakciókat is, ahol a vagyont megpróbálták átjátszani bárhová és bárkinek. A zárolt vagyonokat pedig be kell vonni a kártalanításba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. április 02. 12:31
"A szocialisták egy hamis ürügy segítségével megint a csaló brókerek oldalára állnak." ............. Kitartóan könyörögtek Zselés Petyának, hogy adjon nekik parlamenti belépőt és diplomata útlevelet! :)
pollip
2015. április 02. 07:46
Szerintem az mszp egyszerűen nem értette meg, miről van szó és káoszosan reagált. Most sem tudja, hogy az első döntése volt helyes, vagy a második. Még egyszer el kéne olvasni, miről is szól? :-))))))))))
Pál Pusztai
2015. április 01. 22:21
2010 óta ki kormányoz ebben az országban?
Eltünt
2015. április 01. 22:15
Quaestor-bank zár alá vételével ismét bezárult egy pénzcsap a baloldal felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!