Ballib kutyából fideszes szalonna?

2015. április 01. 16:00

Ha hat éve bárki azt merészeli mondani, hogy Kókát, mint Fidesz-kompatibilissé vált szalonnát kell emlegetnem, helyből kikértem volna magamnak.

2015. április 01. 16:00
Bódis András
Válasz.hu

1. Amióta beütött a brókerménkű, a Fidesz azt mondogatja, hogy ez szocialista botrány, hiszen Tarsoly Csaba cége a Gyurcsány-érában jutott 17 milliárd forint összegű, fedezet nélküli hitelhez az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Banktól. Nos, ha Tarsoly tényleg szocialista oligarcha volt (ami nem igaz), akkor miért engedte át a Fidesz magához? Miért adtak neki parlamenti belépőt és diplomataútlevelet? Csak nem azért, mert lehet balliberális kutyából Fidesz-kompatibilis szalonna?

2. Szijjártó Péternek nem ez az első diplomataútlevél-sztorija. Az előző ciklusban magát a fideszes elszámoltatás egyik célszemélyét, Kóka Jánost részeltette hasonló okmányban. Miért kellett emígyen megsegíteni a volt SZDSZ-elnök magángazdagodását? Csak nem azért, mert lehet neoliberális kutyából Fidesz-kompatibilis szalonna? (...)

5. És a kedvencem: Csókay Ákos. Az állam javaival sáfárkodó Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.vezetői hierarchiájának második embere. Akiről a minap derült ki, hogy még 2010 után is Bajnai Gordon legszűkebb stábjában dolgozott. Őt miért is kellett átmenteni a mának? Csak nem azért, mert lehet bajnaista kutyából Fidesz-kompatibilis szalonna?

Én lennék az utolsó, aki kikelne az ellen, ha valódi értékteremtő emberek túlélnének egy-egy kormányváltást Magyarországon. Talán nem vagyok nagyon méltánytalan, ha azt mondom, a fenti ötös esetében nem erről van szó. Talán Kóka az egyetlen, aki időközben nemzetközivé tett egy mobilfizetéssel foglalkozó magyar vállalatot, azaz fel tud mutatni valamit. Mégis: ha hat éve bárki azt merészeli mondani, hogy Kókát, mint Fidesz-kompatibilissé vált szalonnát kell emlegetnem, helyből kikértem volna magamnak.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pszichodoki
2015. április 02. 14:03
Ki ment panaszkodni és " haza nem eladó" szöveggel ??? "eltűnt" a memóriájából!!?? "asszem "valami mély növésű szotyit köpködő"/sic!/ Aztán azért azt se felejtse el "eltűnt", hogy Dr. Kóka János / orvos - de nem praktizált aktívan!/ miből is lett úgymond tehetős?! Emlékszik az Elender internetes cégre??? 1990- ben/!!/ - még akkor nem kábeles , csak vonalas / recsegős elérhetőség volt, nem rooterrel, ő kezdte el telepíteni, annak idején egyedüli szolgáltatóként én magam vele/ük szerződtem! Hogy b@sztaták, hogy helikoptere lett/van?? Ugye "eltűnt memóriás"?? Most nem zavarja a közel 300/!!/ Mrd , előtte meg a 3200/!!/ Mrd forint elkonfiskálása ezektől a g@ciktől!! NEM VISSZAFELÉ KELLENE MUTOGATNI!! Józanul érvelni az elmút öt év hazardirozásairól, mutyiairól.....Válasz???
puszika
2015. április 02. 11:24
Kedves Bódis! Ha igy halad nem lesz tagja annak a bizottságnak amelyik egy új szótárt szerkeszt. A szótár alcíme:Minden vállalkozó egyforma,ha segít az ország megerősödésében. Tudom,kommunista-liberális füleknek ez nem érthető. Mégis, barátkozzon meg a gondolattal,vagy ne írjon ostobaságokat!!
Eltünt
2015. április 02. 09:35
Fidesz az 5 éves vizsgálati időt betartotta,ha nem tartja be akkor az mszp-szdsz szalad az euhoz bepanaszolni a Fidesz kormányt mint annyiszor tette Magyarország ellen ,szóval az eu állta volna útját a vizsgálatnak . Postabank 175 milliárdja is eltünt, 3,5 milliócska büntit játszva kilehetett belőle perkálni. ......... Osztán még is csak jól élt a 4 tagú Princ család az osztrákoknál dolog nélkül ,az is igaz hogy még az öreg kovács laca is sutyiba ki ki szökött Princhez ,vitt neki egy kis tanácsot ,de az biztos nem megélhetésre pár karaj karajt puha cipócskával. Dolog pikantériája senkinek nem hiányzik a 175 milliárd ,senki nem kereste ,még a bíróság se hozott ítéletet hogy valakin behajtsák...Végül Princ első felesége mult évben a Blikk lapjában elárulta ,hogy Princel megegyezett kiköltözik hozzá Ausztriába hogy nyugodtan élhessenek együtt.Történet elején jaj de tagadta még az együtt élést is.
Eltünt
2015. április 01. 23:39
"""Ballib kutyából fideszes szalonna?""" Balibsi disznókból lett demokratikus szalonna ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!