Tudja, ki a felelős valójában a trafikos gyilkosságért?

2015. április 29. 13:33

Nem a lefóliázást előíró trafiktörvény, nem a kormány, amely beterjesztette, és nem a Fidesz, amely megszavazta. Hanem AZ ELLENZÉK!

2015. április 29. 13:33
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Alfahír

Nem a lefóliázást előíró trafiktörvény, nem a kormány, amely beterjesztette, és nem a Fidesz, amely megszavazta. Hanem AZ ELLENZÉK! Így van, bizony, az ellenzék. A köztévéből tudhattuk, meg kedd este, hogy miért.

Tegnap azt írtam, Pintér Sándor személyében már biztosan megvan a hónap legidiótább politikusa. Április baromja a politikai elemzők között minden bizonnyal Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet munkatársa. A Fidesz megmondócégének embere a következőt volt képes mondani a köztelevízióban: »az ellenzékieknek is magukba kellene nézniük, mert a trafikosok ellen felhergelték a társadalmat, és mostanában elég sok bűncselekmény történik a trafikokban.«

Teccikérteni? Nem az ostoba, teljesen felesleges, és az első pillanattól veszélyesnek tűnő lefóliázási szabály miatt nézték ki maguknak a bűnözők a dohányboltokat - hanem az ellenzék miatt. Nem a láthatatlanul, szépen nyugodtan elvégezhető meló viszi rá a rablókat, hogy épp egy trafikot pakoljanak ki - hanem az MSZP, vagy a Jobbik közleménye, esetleg Schiffer András démonikus szónoki hatása. A gyilkos nem azért ölte meg a szerencsétlen eladólányt, mert egy elvetemült féreg - hanem, azért mert előtte 444-et, Alfahírt, vagy Népszabadságot olvasott. Isten hozott mindenkit a narancs-univerzumban, ahol nincs az az eget mardosó baromság, vagy gonosz, rosszindulatú szarkenegetés, ami túl kínos lenne - ha a szent cél, »a rendszer igazságainak védelme« (copyright by G. Fodor Gábor) megkívánja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2015. április 30. 11:14
.
Inger Bakker
2015. április 30. 09:03
A gének,és a neveltetés.
kombinátor
2015. április 30. 09:02
bármerre megyek, boltok ezreibe nem lehet belátni .. pl. Rossmann eleve az utcai ablak felé fordítja a polcok hátát ... de még töméntelen kis-nagy élelmiszer bolt nem rak a kirakatba semmit, sőt a redőnyt sem húzza fel, sőt éjjel is nyitva vannak ... ráadásul ezekben több pénz is van... akkor most mi is van? nem kéne végre az igazi okokat megkeresni?
rosettastone
2015. április 30. 08:51
Ha a hangosabbik "közvélemény" azt sugallja, hogy ezek aljas árulók, semmirekellő mutyisok, akkor bizony leomlik párakban az a minimális pszichés és erkölcsi határ, ami miatt nem öljük meg embertársainkat. A trafikokat és velük együtt a trafikosokat igenis ész nélkül, csak politikai haszonszerzésböl ekézte a kedves "ellenzék".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!