Közlekedési káoszt okozott a ,,házon belüli” marakodás

2015. március 23. 17:46

A Liberálisok Tarlós Istvántól szeretnék megtudni, készült-e bármilyen hatástanulmány arról, hogy ha a fővárosi vezetése egyszerre indítja el a közlekedési fejlesztéseket?

2015. március 23. 17:46
Szabadai Viktor
Liberálisok

A fővárosi vezetés hozzá nem értését és érzéketlenségét mutatja az a kaotikus közlekedési helyzet, ami reggel Budapesten kialakult. A Széll Kálmán tér rekonstrukciójával egy időben zajlik a budai fonódó kialakítása és a nagykörúti villamospálya egyes szakaszainak felújításai is. De itt még nincs vége. Jövő héten kezdődik a Várfok utca egyirányúsítása, ami tovább nehezíti a Széll Kálmán tér megközelítését és súlyosbítja az egészet a Déli pályaudvar használhatatlansága.

Mindezért a főváros vezetése a hibás, hiszen nem kellene mindent egyszerre csinálni, pláne nem a nyári szünidő előtt. Az elmúlt években azonban hatalmas csúszásokat szenvedtek ezek a projektek, hiszen a Fidesz különböző gazdasági érdekcsoportjai egymásnak estek a beruházások megvalósításáért. Ennek következménye, hogy az unió források felhasználhatósága miatt most sürgősen, egyszerre kellett mindent elkezdeni, különben elvész a támogatás.

A Liberálisok Tarlós Istvántól szeretnék megtudni, készült-e bármilyen hatástanulmány arról, hogy ha a fővárosi vezetése egyszerre indítja el a közlekedési fejlesztéseket, az milyen hatással lesz Budapest közlekedésére? Ha igen, mi szerepelt abban a tanulmányban? Milyen terve van Tarlós Istvánnak a közlekedési káosz enyhítésére?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. március 24. 11:45
Ez a Tarlós mindig másként csinálja mint ahogy ti mondjátok neki Szabadai! Ez arra is képes lesz,hogy semmit nem hagy nektek.Az pedig gáz,mert nem lesz mit elrontani. Érthető a kukorékolás!!!
hátakkor
2015. március 24. 09:42
"héten kezdődik a Várfok utca egyirányúsítása, ami tovább nehezíti a Széll Kálmán tér megközelítését" Arra nem gondol az okostojás liberális, hogy akkor ne közelítse meg a Széll Kálmán területet?
hátakkor
2015. március 24. 09:37
"A Liberálisok Tarlós Istvántól szeretnék megtudni, készült-e bármilyen hatástanulmány arról, hogy ha a fővárosi vezetése egyszerre indítja el a közlekedési fejlesztéseket?" Végre rengeteg hatástanulmány folyik. Egyszerre. Épül az ország!
marko11
2015. március 24. 08:50
Tarlós nem bölcsész, nem jogász, hanem "csak" mérnök. Láthatóan tudja, hogy vannak ok-okozati összefüggések, alatta láthatóan épül, szépül Bp. Nem mellesleg az EU pénzek miatt nem lehet csúszni a határidővel. Ez nem épülhet évtizedekig, mint Demszky négyes metrója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!