Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Sunyi vagy, Lajos

2015. március 18. 10:29

Ha jól értem – és, figyelem, itt durva szavak jönnek – a jobbikos képviselőt elküldené a picsába, Simicska Lajost meg picsán rúgná.

2015. március 18. 10:29
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Amit pedig a kérdezőnek és a volt barátnak üzent, az külön fejezetet ér. Mert a jobbikos »provokátornak«, aki az ügynöki múltról faggatta, illetve Simicska Lajosnak – a név kimondása nélkül, persze - emígyen válaszolt: amit a kérdezőnek legszívesebben mondana, azt nem mondhatja, amit meg a vádaskodóval tenne, azt nem teheti, mert a népi elégtétel módszereit kerülnie kell. Nézzük meg akkor kicsit közelebbről, mit is mondana, tenne a miniszterelnök, ha válaszát nem kellene sunyi megfogalmazásban közreadnia. Ha jól értem – és, figyelem, itt durva szavak jönnek – a jobbikos képviselőt elküldené a picsába, Simicska Lajost meg picsán rúgná. (Elnézést, de muszáj volt az eredeti, Orbánt minősítő, üzenet stílusához igazítanom a viszonválaszt.) De az is lehet, hogy csak szimplán lefejelné, vagy kihívná a köves útra, esetleg bemosna egyet neki, attól függően, hogy Orbánék felé melyik népi módszer dívott.

Itt tartunk most, némi gecizés, ügynöközés és francba küldés után az Orbán-Simicska háborús regényben. Izgalmas regény, alig várom, hogy olvashassam a következő fejezetet. Nyugodjanak meg: lesz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. március 18. 19:02
Németh Péter "úrnak"-ibi- ubi! Nem fogok finomkodni, népieschen fejezem ki magam: .." Csillagtalan sötét éjjel Rúgom a zrityódat széjjel Hogy a könnyed ne lássa meg Soha senki!..."
moricka13
2015. március 18. 15:46
Vicces ez a Németh Péter. Folyamatosan Simicskát szarta, majd a Lajos neki öntötte ki a haragját, Orbánra. Nem tudni, mikor, hol és mitől lettek ilyen bizalmasok. Most mintha elbizonytalanodott volna, lehetséges, hogy rájött: Mi sülhet még ki ebből? Gyurcsánytól ellopták a show-t,lesz még egy ötlete? Lassan, végre okafogyottá válik ő is. Éppen ideje!
tunde04
2015. március 18. 14:38
" Izgalmas regény, alig várom, hogy olvashassam a következő fejezetet. Nyugodjanak meg: lesz.” megnyugodtunk! és tisztán látjuk, h külön élvezetet jelent számodra,(te vén marha) ha még arra is veszed a fáradtságot, h megfogalmazd, mit is válaszolhatott volna a miniszterelnök a nép nyelvén. csak lehet, h túllőttél a célon, mert orbán még a nép nyelvén sem lenne ennyire vulgáris, mint te(ti)!
Akitlosz
2015. március 18. 13:21
Hol van már a régi jó "nyomdafestéket nem tűrő" korszak? Ma már az a divat, hogy minél trágárabb legyen, aki írásra vetemedik, vagy éppen filmet készít. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!