Vállvonogatás

2015. március 19. 20:26

A régi-új izraeli kormányfő rendkívül jóban van a Fehér Ház jelenlegi urának ellenfeleivel, s uszító retorikáját könnyen amerikai szintre emelheti.

2015. március 19. 20:26
Kristály Lehel
Magyar Hírlap

„Jövőre az Egyesült Államokban is választás lesz. Jelenleg az amerikai törvényhozás mindkét házát a Netanjahu-barát republikánusok uralják. Sem oda, sem vissza nem jó a jelenlegi állás. Ezért vonogatta a vállát Kerry, s valószínűleg Obama elnök sem fordult a másik oldalára a hírek hallatán, s akinek a nevében Kerry végül azt ígérte, majd fel fogja hívni Netanjahut. Ugyancsak beszédes gesztus. Nem rögtön, hanem majd…

A régi-új izraeli kormányfő rendkívül jóban van a Fehér Ház jelenlegi urának ellenfeleivel, s uszító retorikáját könnyen amerikai szintre emelheti, ami akár a kétállami megoldást szorgalmazó demokraták bukását is okozhatja. A közel-keleti konfliktus véresen unalmas története ilyen módon önmagát írja tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. március 20. 09:44
Nekem az tetszik, hogy az izraeli hazánkban tartózkodó nagykövetnek nem tetszik a győztes dal, le akarja vetetni az eurovizioról:-)))) nem is európai ország:-)))) ebbe azért már tényleg nem kéne beleszólni, hogy a közönségnek melyik dal tetszik?
Senye Péter
2015. március 20. 07:25
Az USA-t a demokratáknak és republikánusoknak a fontos kérdésekben történt folyamatos együttműködése tette erőssé. Ez kezd már a múlté lenni, legyen ez az ő bajuk.
Pető Márton
2015. március 20. 06:40
Az amerikai kongresszus nagyon régóta Izrael által megszáll terület.
Orbán komcsi spicli
2015. március 19. 22:47
mégfokozza "Zsidók nélkül végre megindulna a fejlődés." Pontosan A zsidók egy élősködő, parazita népség az emberiség testén. vérszívők akárcsak a szúnyog, elszívják az életenergiát Ha kivándorolnak, europa fellélegezhet az uszorások kamatos kamata alól SOHA SEMMILYEN ÉRTÉKET NEM TEREMTENEK, CSAK ELSZÍVJÁK A TERMELŐ MUNKA!!! HASZNÁT ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!