Segítünk a Fidelitas-nak: Itt a top 10 baloldali provokátor!

2015. március 18. 13:28

Gyanúnk szerint egyébként ezek az emberek nem csak a baloldali szavazókat, hanem minden magyar embert provokálnak. Reméljük a Fidelitas elnöksége elégedett lesz a munkánkkal!

2015. március 18. 13:28
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Mi segítünk a Fidelistanak! Össze is szedtük a tíz legfontosabb embert, aki provokálja a baloldaliakat, aki baloldali provokátor. A mi listánkon nem olyanok vannak, akik rendezvényeket vernek szét, hanem egyenesen olyanok, akik az országot teszik élhetetlenné, és ezzel tüzelik a baloldali szavazókat. Természetesen ezt a cikket el is küldjük a Fidelistasnak, hogy közzétehessék.

10. Kocsis Máté

Sajnos Kocsis mostanában kevesebbet provokál. Pedig még emlékszünk arra, amikor a gyerekeinket drogtesztre küldte volna, vagy amikor egyszerűen betiltotta a hajléktalanságot. Kocsis szereti a nyolcadik kerületi civil szervezeteket is provokálni, majd betiltani. A Fidesz kommunikációs igazgatója a baloldali szavazók egyik fő provokátora.

9. Polt Péter

Polt Péter azzal bőszíti az ellenzéki szavazókat, hogy 2010, újbóli legfőbb ügyészi kinevezése óta egyetlen egy vizsgálat se indult korrupciós ügyben kormánypárti politikus ellen. Hiába szivárgott ki hangfelvétel a trafikmutyiról, vannak bizonyítékok a földmutyiról, és az V. kerületi ingatlanmaffia ügyében. Polt rendíthetetlen. Viszont miután az Átlátszó megírta, hogy 0, azaz 0 ügy indult Fideszes politikus ellen, vizsgálatot indított. Saját maga (aki egyébként a 90-es években maga is a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje volt) vizsgálja ki, hogy a saját ügyészsége, miért nem lép fel Fideszes politikusok ellen.

8. Áder János

A köztársasági elnök olyan zseniális mondatokkal bőszíti fel az ellenzéki szavazókat, mint például, hogy azért kell az áramár-kalkulációt, a hatástanulmányokat titkosítani 30 évre Paks kapcsán, mert egy atomerőmű nem bicikli tároló. De attól is szívesen utcára megy bárki, amikor a magát zöldnek nevező elnök fenntarthatósági ügynökséget akar létrehozni, miközben a kormány teljesen szétveri az összes zöldhatóságot.

7. Balog Zoltán

Az Emberi Erőforrások lelkésze azzal vívta ki a baloldali választók haragját, hogy miután a bíróság kimondta, hogy a balogi „szeretetteljes felzárkóztatás” is a szegregáció, ezért törvényellenes, jó fideszes szokás szerint a református lelkész törvénybe iktatta a szegregáció megengedhetőségét, vagyis az egész társadalom jövőjét ellehetetlenítő iskolai elkülönítés lehetőségét. De miniszterként ő hagyta helyben a korábbi oktatási ámokfutásokat is, amelynek következtében szétverték a közoktatást és a felsőoktatást. Ő aztán igazán provokálja a baloldaliakat.

6. Vida Ildikó

Vida Ildikó nem csak tolmács kérésével provokál. A NAV vezetője, akit még úgy se rúgnak ki, hogy köztudottan Simicska embere, miután kitiltották korrupciós ügyei miatt az USA-ból, saját maga ellen indított vizsgálatot, és csodák-csodája, nem talált semmit. Pedig bizonyítékok vannak, amiket nemrégiben nagyrészt az ÁSZ is igazolt, hogy a NAV szemet huny ÁFA-csalások fölött. Ameddig Vida Ildikó nem mond le, a baloldali szavazók provokálva lesznek.

5. Az M1 új stábja

80 milliárd forintot kap az államtól a közmédia arra, hogy legyártson egy teljesen vállalhatatlan hírtévét. Majd azt hazudják, hogy mindenki őket nézik, amikor a kutya se kapcsol oda. Hazudnak, manipulálnak, önhittek, cinikusak és még bénák is. Mindezt kétszer annyi pénzből, mint az Országos Mentőszolgálat éves büdzséje. Amikor egy baloldali odakapcsol vagy hall róluk, provokálva lesz.

4. Matolcsy György

Az MNB elnöke most éppen azzal provokál, hogy arra az emberre bízza a brókerbotrány kivizsgálását, aki maga írta alá a Quaestor kötvénykibocsátását. De 2 és fél éve, mióta Matolcsy beült a trónjára és a PSZÁF-et beolvasztották, Matolcsy és csapta semmit nem tett az emberek pénzügyi biztonságáért, ellenben százmilliárdokat költ magánegyetemre, festményekre, luxuskiadásokra. Mi a felelőtlenség és az MNB urizálása, ha nem provokáció?

3. Lázár János

Lázár János tíz éves fia 70 milliós új házba költözhetett. Az ingatlan családi összefogással sikerült megvásárolniuk. A főminiszter – aki szerint mindenki annyit ér, amennyije van – a fő civilbaszogató, nekiment a médiának is, kirúgatta az Origo főszerkesztőjét, amikor arról írtak cikket, hogy merre utazgatott közpénzen, összefoglalva elüt mindenkit, aki az útjába kerül. Bár mostanában keveset van szem előtt, ő az egyike a három embernek aki eljutott arra szintre, hogyha meglátja a baloldali választópolgár, sikítófrászt kap.

2. Rogán Antal

Az V. kerületi ingatlanbotrány fő alakja, a megélhetési bevándorlózás, a kisemberezés nagy alakja, a Fidesz kommunikációjának nagyágyúja, a lakásnövesztés mestere. Na, ő az, aki tényleg fel tudja tekerni bármilyen baloldali választó vérnyomását 200/180-ra!

1. Orbán Viktor

A miniszterelnök, aki most is, miközben több tízezre keresik a Quaestorban elveszett pénzüket, arról beszél, hogy meg kell menteni a Győr focicsapatát. Ez az ember a saját falujába húzott fel egy óriási stadiont és vagy 5 focipályát. Mindeközben feudális állapotokat hoz létre a rászorulók közmunkára kényszerítésével, a munkaalapú társadalom értelmetlen víziójának megvalósításával. Az illiberális demokrácia jegyében mohón teszi rá minden közhivatalra a kezét, hiszen a fékek és ellensúlyok csak a gyengék béklyói (és nem, mint egyesek hiszik, a jól működő társadalmak elengedhetetlen alkatrészei). A nemzeti nagyvállalkozóknak, vagyis saját családjának és barátainak valahogy olyan sok pályázati és állami pénz jut, hogy sikeresen bekerültünk az Unió 3 legkorruptabb állama közé. A keleti nyitás remek tervével lényegében kicsinálta a magyar külpolitikát, pár éve tartott szenvedélyes beszéde az orosz befolyás veszélyéről, vállalhatatlanságáról – nem mellesleg puccsról – ugyanúgy hullanak vissza a fejére, mint a fülkeforradalom, amit nem mondtunk. Ő és kormánya mára jól láthatóan teljesen dilettáns politikát visz. Ő régi motoros a baloldali választók provokálásában, de idén ért csak a csúcsra!

Gyanúnk szerint egyébként ezek az emberek nem csak a baloldali szavazókat, hanem minden magyar embert provokálnak. Reméljük a Fidelitas elnöksége elégedett lesz a munkánkkal!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2015. március 19. 06:37
Napibéndek! Napijámbor! Előbújhtna már az a szerkesztő aki ezeket naponta szemlézi!
kitiltott
2015. március 18. 22:38
te buzi jámbor te agyament barom .. ha nem lenne mögötted a moszat meg a sziáé nem lenne ilyen nagy a pofád homokos barom! ki nem szarja le nagyívben a csökött agyú baloldali választópolgárokat amikor már csak a még barmabb függetlenek közül tudnak választanimint ez a "teljesen kész" pedofil barom aki szerint Orbán Viktor Kádár embere volt..és 20 évig várta arra hogy magyarországot vissza vigye a szovjetunióba..
kitiltott
2015. március 18. 22:29
Jámbor a Moszat és a Sziáé fizetett ügynöke 2008 -óta munbkanélküli egy deka adót vagy járulékot nem fizettek be utána ...egy szemét élősködő Tetű provokatőr.. olyan mint az a másik buzi aki egy kézilabda csapatnyi emberrel lezárta a lánchidat...ami miatt sokan még mindig a dugóban ülnek..
kitiltott
2015. március 18. 22:26
csak így egyszerűen... jámbor a kurva anyád te vagy a provokátor 2008 óta a jobb oldalt anyázod te mocsok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!