A jó, a rossz és...

2015. március 04. 07:33

Szarban vagy, Ricsi. De szerintem Orbán lehúz a listáról. Nekünk is jár némi szórakozás ezekben a nehéz időkben. Te segg.

2015. március 04. 07:33
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Richard koma most a saját internetes felületén írt egyet, és mindjárt Orbán Viktornak. Művének már a címe is jó, amennyiben felkelti az érdeklődést, de tényleg: »Orbán! Nyemcov vére a te kezeden is szárad!« Na erre már tényleg felkapja a fejét minden halandó, mert sok-sok dolog jutott eszébe Nyemcov meggyilkolása kapcsán, például az, hogy ha rangsorolni kellene a lehetséges elkövetők (megbízók) körét, első helyen az ukrán, másodikon pedig az amerikai titkosszolgálat szerepelne. ()

Mivel pedig egy ilyen üzenetnek nem lehet semmi értelme, ugyanis Nyemcov az égvilágon semmilyen veszélyt nem jelentett Putyinra, ezért Putyin az utolsó, de a legutolsó, aki a Nyemcov-gyilkosság kapcsán eszünkbe jutna.

És a legutolsó után gondolnánk a magyar miniszterelnökre.

De nem így a mi szegény hülye Richardunk! Neki ugyanis egyből Orbán Viktor jutott eszébe. Gondolatmenete pedig lenyűgöző: »Nem fér kétség ahhoz«, hogy Nyemcovot Putyin ölette meg, mégpedig azért, mert Orbán fogadta az orosz elnököt, »ezzel felbátorítva arra, hogy a gyilkosságot elrendelje, hiszen így már biztos lehetett abban, hogy teljesen mindegy, hány országot száll meg, hány újságírót börtönöz még be, hány politikai ellenfelét teszi el láb alól, Budapesten mindig szívesen fogadják majd«. Esküszöm, hogy ez van leírva azon a bizonyos portálon (Budapest Beacon), és esküszöm, hogy a szerző Richard Field!

Amúgy ez tényleg világos, mint a nap. Putyin általában hetente ötöl ki valami hasonlót, de a végrehajtás előtt mindig felkeresi Orbán Viktort, és a beleegyezését kéri. Ha Orbán bólint, Putyin megkönnyebbülve hazautazik, és közli a végrehajtóival, hogy »oké, emberek, mehet a buli, Orbán rábólintott, és szívesen fog fogadni Budapesten« – és akkor mennek a gonosz bérgyilkosok bérgyilkolni, elfoglalni, bebörtönözni, megenni a bablevesből a csipetkét. Mert ma egy világpolitikai tényező maradt ezen a büdös, Richard Fieldet is önmagán hordozó világon: az Orbán.

Jövő héten várjuk a brazil elnököt, aki az Amazonas őserdeinek kivágására kéri a Főnök biccentését. Utána jön a Boco Haram, hogy elrabolhatnak-e egy újabb leányiskolát. Még a 15-i nemzeti ünnep előtt érkezik Obama, letenni az elnöki utasításra, tárgyalás nélkül likvidálandók listáját Orbán asztalára, és várva a jóváhagyást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. március 07. 13:47
Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán... Mikor Farkasházy a saját születésnapján is Orbánnal foglalkozott már írtam, hogy ez betegség, és ezek szánalomra méltó beteg emberek. --- Az absztrakt embereknek nagyon kevés centrumuk van, ezek a belső szegénységben élő száraz, élettelen emberek. Ezért absztraktak. A fanatikusoknak alig egy-két középpontjuk van. Az őrülteknek csak egy - ez a fixa idea. Az idióták ezért elmebetegek. -Hamvas Béla- --- A szellemi fogyatékosság és a visszamaradottság arányosan többször található meg zsidóknál mint nemzsidóknál. ...A mongolidioitizmus is gyakoribb zsidóknál. ...Zsidóknál százalékosan nagyon magas az elmebetegek aránya. ...A zsidók hajlamosabbak fiatalkori akut elmezavarra mint nemzsidók. (THE JEWISH ENCYCLOPEDIA, Vol. VI, (1904), p. 556, 603-04.) Tuti biztos, hogy volt a baloldalon olyan aki ezt a hírt olvasva http://egeszseg.mandiner.hu/cikk/20150302_szinte_biztos_hogy_onnek_is_d_vitamin_hianya_van is Orbán jutott eszébe és azt gondolta, hogy: Orbán elvette az emberek D-vitaminját. Orbán egy D-vitamin hiány alapú országot épít. IllD-vitamin demokrácija... :D
sine ira et studio
2015. március 04. 22:23
Richard Field egy félcédulás, feltűnési viszketegséggel "megáldott" bolond, de Zsolti, te ettől még egy ugyanolyan szervilis, agresszív véreb vagy, aki a láncait csörgetve, a trágárságtól vergődve acsarog mindenkire, aki a gazdinak nem szimpi. Ez a kettő tény nem zárja ki egymást, lehet ezt a Fieldet úgy is rühellni, hogy az ember téged is mélységesen megvet, Népszabis múlttal, szlovák rendszámmal, Putyin-dicshimnusszal, ötös pártkönyvvel együtt. Először majdnem kisbetűvel írtam a neved. Másodszorra majdnem úgy is hagytam.
Vadjoe
2015. március 04. 21:52
Ricsi csak egy kis figyelemre vágyott. Megkapta.
Rike
2015. március 04. 21:17
Igen. Nyemcov vére Orbán kezén, és a magyarok kezén. Mert megválasztottátok ezt a Putyin seggnyalót. És a juhász vére is. Ott, Orbán kezén. Meg a tiéteken is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!