Készék troll-kommandója és a veszprémi éttermi fotó

2015. február 22. 17:16

Ma nagy volt a sürgés-forgás, ott volt a sajtó, mert állítólag az emeleti szinten fideszeseknek tartanak eligazítást. Én magam egészen tegnapig itt a terepen – nemhogy az étteremben – egyetlen fideszest sem láttam.

2015. február 22. 17:16
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az LMP aktivistái úgy tíz nappal ezelőtt szállták meg Veszprémet. A haszkovói Fenyves Hostel lett a főhadiszállásunk úgymond: olcsó,barátságos. Kb. két percre van tőlünk a SéfKrajcár Étterem, ahol már vagy két hete előfizettük a kaját. Közel van, olcsó, itt ettünk az elmúlt napokban. Teljesen nyitott, menzaszerű, önkiszolgáló vendéglátóipari egység.

Ma nagy volt a sürgés-forgás, ott volt a sajtó, mert állítólag az emeleti szinten fideszeseknek tartanak eligazítást. Én magam egészen tegnapig itt a terepen -nemhogy az étteremben - egyetlen fideszest sem láttam. Ma az étterem előtt feltűntek kisebb csoportok, számomra tök ismeretlen arcokkal.

Most látom viszont, hogy beindult Készék troll-kommandója, egy leleplezőnek szánt fotóval. A helyzet az, hogy az étteremben én kizárólag LMP-s aktivistákkal elegyedtem szóba + újságírókkal. A »corpus delictiként« használt fotón a fejek ki lettek kockázva, tehát viszonylag nehéz beazonosítanom a pillanatot. A háttal ülő ősz hajú úr például jó eséllyel Király Zoltán volt országgyűlési képviselő, az LMP 2014. őszi legsikeresebb fővárosi hevk-jelöltje.

Szívesen megadom továbbá vmennyi gépjármű rendszámát és üzembentartóját, amivel aktivistáink a körzetet járják (nem sokról van szó). Kész úr és a trollok ellen a jogi eljárásokat haladéktalanul megindítjuk.

PS.: vmennyi a képen látható, kikockázott arc, akivel beszélgetek az LMP újbudai aktivistája (incl.: Király Zoltán - LMP )”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2015. február 22. 23:10
Ezek már csak ilyenek. Hazudósak, gerinctelenek. Azért mert Schiffer megpróbál korrekt maradni, és az elveihez is hű maradni, az álszocik és állibek össze akarják mosni a Fidesz-szel. Aljas egy banda.
szintiboj
2015. február 22. 20:47
A legszebb az volt ebben a választásban ahogy leszerepelt ez a vámpír és bandája...remélem 18-ban örökre kiesnek a parlamentből és soha többé a közelébe sem jutnak.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. február 22. 19:41
Rettegjen mindenki: Az idő mindenre választ ad.
tunde04
2015. február 22. 19:16
Schiffer Simicska stílusban: Reagálna pár mondattal Kész vádjára? Reagálok. Bepereljük és fel is jelentjük Kész Zoltánt és az összes trollt. Ezt nyugodtan megírhatja. A mostani húzásuk megkoronázta az egész aljasságot, amit az elmúlt négy hónapban műveltek. Mi a lehető legolcsóbb szálláson, a Csendes Hostelben rendeztük be a főhadiszállásunkat, ami körülbelül ötven méterre van attól a SéfKrajcár Étteremtől, ami egy menza jellegű, önkiszolgáló étterem, tíz napja ott esznek az LMP-sek. Fideszest nemcsak a menzán, hanem az egész városban nem láttunk egészen tegnapig. Ma ott voltak LMP-s csoportok és rengeteg újságíró, le is álltam velük beszélni. A fotón felismerhetően az LMP-s Király Zolival beszélgetek, ő az az ősz hajú háttal, meg újbudai aktivistáink vannak az asztalnál. Hogy kik voltak még ott vadidegen alakok az étteremben, honnét tudjam?! Oké, ezt fogom leírni. Várjon! Itt van egy baromi olcsó nomád szállás, én magam is itt laktam! Két hete befizettük az egész csapatot az étterembe! Hát elmennek a büdös k… Jaj! Ezt ugye nem szó szerint nyilatkozza? Írja körül, kérem. Ez az egész aljas húzás jellemző az egész Kész-kampányra, meg a DK-ra és az összes támogató szervezetre. Ezt tudom mondani. Annyira demokraták, hogy nem tudják elviselni az ellenfelet a pályán. Mivel aljaskodtak? Ajánlom az oldalamat, most írtam ki pár dolgot. És annyit még: én az utóbbi öt évben soha senki ellen nem indítottam pert, sőt életemben nem indítottam pert, ügyvéd voltam, viszont ezt most a lehető legkeményebben meg fogjuk torolni. Ja, és még egy. Azt is terjesztik, hogy minket a Kubatovék szállítottak kocsikkal. Na, bármikor meg tudom mondani önnek annak a három-négy gépjárműnek a rendszámát, ami egytől egyig LMP-seké, nem az enyém, mert nekem nincs kocsim, hanem az LMP-s pártigazgatóé, a pénzügyi vezetőé és még két-három emberé. Ez konkrét rágalmazás! Világos. Azért csodálkozom, mert a suttogó propagandában megszoktam az ilyet, de az sejtetés szokott lenni, és nem tényállítás. Olyanra soha senki nem vette a bátorságot, hogy ezt névvel bevállalja. Trógerség! Ezt a csávót, Készt, nem ismerem, az irományain kívül fogalmam sincs, milyen ember, a kampányfőnökéről, Somogyi Zoltánról viszont van fogalmam. Ő milyen ember? Hagyjuk. Nem akarom, hogy minket meg ő pereljen be. hír24
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!