A török miniszterelnök nektek smafu…?

2015. február 24. 16:32

Zárójelben jegyeznénk meg, hogy ezekben a percekben éppen hazánkban tartózkodik egy újabb miniszterelnök, most éppen a török. Valamilyen oknál fogva a liberális média nem akadt fönn ezen.

2015. február 24. 16:32
Miért Rigó
Tutiblog

„Zárójelben jegyeznénk meg, hogy ezekben a percekben éppen hazánkban tartózkodik egy újabb miniszterelnök, most éppen a török. Valamilyen oknál fogva a liberális média nem akadt fönn ezen. Nekünk meg libnyaf hiszti hiányában olyan unalmasan, nyugodtan telik ez a nap. Amit a mai naptól vártunk volna:


meztelen Femen aktivistát a hidegben meredező bimbókkal, amelyekben a török nők elnyomása ellen küzd

ruhába öltözött aktivistákat transzparenssel, melyen a Szabadítsatok Fel, felirat áll…
az uniónál levélben tiltakozó értelmiségieket az egyház-állam szétválasztása kapcsán a török államfő látogatását megelőzően

a 444-nek a Cink-től átvett posztját, amelyben fölfedezik, hogy a törökök Allahot imádják, és az veszélyes…

HVG-s elemzést, amely azt latolgatja, vajon Orbán az újabb 150 éves török megszállást készíti e elő, vagy azt akarja üzenni Európának, hogy a CharlieHebdosok ellenében a különutas Magyarisztán Allah oldalára áll. (...)

Reméljük nem fáradt el a lelkesedés, és most, hogy a Fidesz elvesztette a kétharmadát, azért még megmarad a régi emésztő tűz és hevület. Még estig össze lehet rántani valami tüntit, lehet néhány levelet szétküldeni idehaza is, külföldön is. Szokatlan ez a nyugalom!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rojtos
2015. február 24. 18:00
"Femen aktivistát a hidegben meredező bimbókkal" Sok embernek már ezért is megéri tüntetésre menni... Jobb mint az Orbán takarodj.
Crüwel
2015. február 24. 17:33
Német ,török ,orosz,-:) van néhány "közös" (ideiglenes jellegű állomásozóink) pontunk a történelemben ,-azért érdekelne mikor teszi tiszteletét nálunk a jelenkori(nem csak magyar,hanem EU-s hűbérúr) gazdi.
balbako_
2015. február 24. 17:29
Mert még az ő hülye szavazóit is elgondolkodtatja, hogy nem stimmel a tökéletesen el vagyu8nk szigetelve duma.
trendo
2015. február 24. 17:29
Ez egy Tóta W. díjra méltó poszt! Bayer Zsolt meghatódva, könnyek között olvasta fel az MH szerkesztőségében :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!