Afgánok igen, magyarok nem

2015. február 03. 20:21

Úgy tűnik, baloldali és liberális polgártársainknál csak a magyarok bevándorlása káros az országra.

2015. február 03. 20:21
Lukács Csaba
Magyar Nemzet

„Rendkívül tanulságos – és néhol szórakoztató – megfigyelni, micsoda vehemenciával állnak ki baloldali és liberális politikusok a szabad bevándorlás mellett a Charlie Hebdo-ügy kapcsán kialakult polémiában. Különösen érdekes ez annak fényében, hogy tudjuk, nem volt ez mindig így.

Nem annyira régi történet, hogy ne emlékezzünk rá: a kettős állampolgárság kapcsán rendezett 2004-es országos ügydöntő népszavazás kampányában egészen mást mondtak és másra biztatták a választóikat. (...)

Úgy tűnik, baloldali és liberális polgártársainknál csak a magyarok bevándorlása káros az országra. Minden más idegen szép, és tárt karokkal kell várni őket a határon. Akkor is, ha özönlenek: tavaly rekordszámban, negyvenháromezren érkeztek illegális úton Magyarországra – ez több mint kétszerese a tavalyelőtti értéknek és hússzorosa (!) a kétezres évek átlagának. A tendencia világos, egyre többen és többen jönnek, és sokukról azt sem tudni, kik ők, hiszen nem hoznak papírokat magukkal – vagy azért, mert a csempészek elvették tőlük, vagy mert nem is akarják, hogy tudjuk a valódi személyazonosságukat. Aki ebben nem látja a veszélyt, az vak vagy MSZP-s politikus – a párt szerint ugyanis »a bevándorlás nem jelent érdemi kockázatot«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. február 04. 10:35
http://mno.hu/jegyzet/a-megoldas-kirekesztes-1198842
nanemáne
2015. február 04. 10:19
Huhh de jó cikk! Gratulálok!
DFK
2015. február 04. 09:04
Még mindig nem világos, hogy valaki vagy magyar, vagy baloldali? Igen, azt mondom, hogy a jelenlegi baloldal,a szavazóival együtt, nem része a magyar nemzetnek. Azon a népszavazáson kiíratkoztak közülünk.
Castro
2015. február 04. 01:17
Lukács úr is erdélyi tehát fél konkurenciától, azt hiszi a többi bevándorló el viszi a mutyit előlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!