A keményvonalas nacionalizmusról

2015. február 14. 14:43

A keleties hülyeségekről fantáziáló miniszterelnök, a szoftfasiszta Jobbik-vezér egy vesztes Magyarországról delirál, tehát nem nacionalista. A nacionalizmus a győztes Magyarországról szól.

2015. február 14. 14:43
jotunder
Örülünk, Vincent?

A frusztrált, versenyképtelen vesztesek szerencsétlen és gyáva gyűlölködése nem nacionalizmus. A nacionalizmus elegáns, nagyvonalú és bátor. Valamivel nagyobbnak mer lenni, mint a kicsi.

A nacionalista nem valamiféle sportban szeretné elsőnek látni Magyarországot, hanem egy színes kis kütyü gyártásában. Nem stadionokat építene, hanem egyetemeket. Angolul jól beszélő, izgalmasan gondolkodó, sikerorientált magyar fiatalokat akar látni, nem cigányozó, hisztérikus hülyéket.

Egy igazi nacionalista rács mögé dugná a rogánokat, habonyokat, andyvajnákat, és közben talán megmosolyogná a Demokratikus Kerekasztalt. Egy igazi nacionalista a tehetséget preferálná a lojalitással szemben. Egy igazi nacionalista valóban nyerni akarna, nem szánalmas kis döntetleneket győzelemnek hazudni.

Magyarországon nincsenek nacionalisták, mert egy nacionalista nem lehet cinikus senki. Orbán Viktor egyáltalán nem hisz Magyarország felemelkedésében. A környezete pedig talán még Orbán Viktorban sem hisz, csak abban, hogy lesz pár jó évük, amíg megszedhetik magukat, utána meg kit érdekel, mi jön.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Qsza
2015. február 15. 09:56
Matematikus. És meg van róla győződve, hogy ért politikához. Nem tudom, mi szólna, ha egy politikus úgy gondolná, ért a matematikához és elkezdene ebben a témában személyeskedő cikkeket irogatni?
teljesenertelmetlen
2015. február 15. 02:46
Ha egy ilyen ember oktathat a magyar felsőoktatásban, akkor súlyos feladatok várnak még a Fidesz kormányra... Azonnali patkányirtást!
tevevanegypupu
2015. február 14. 23:34
Hosszan elnyújtott, kétségbeesett és reménytelen vonyítás az irigy gyűlölettől..hogy nekik soha már..soha már..
2015. február 14. 22:27
Te a patriotizmusról beszélsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!