Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Vita nélkül

2015. február 14. 15:35

Simicska népszerűtlensége ugyan nem nyerhet bizonyosságot, mert a veszprémi időközi választáson végül mégsem indult el, de ne gondoljuk, hogy Orbánnal szemben lehet esélye.

2015. február 14. 15:35
Hancz Gábor
Kisalföld

A kormányfő arca sem rezdült, amikor az erre vonatkozó kérdést megkapta egy teljesen más témájú sajtótájékoztatón, talán mert tudja, mi a helyes taktika volt barátjával szemben. Orbán Viktor okkal lehet magabiztos. Ő a magyar politika legprofibbja, akit hol másfél milliós, hol nagyobb tábora nagyjából két évtizede tűzön-vízen át követ, aki híveit kis túlzással arról is meg tudja győzni, hogy a hó piros. Hozzá képest Simicska Lajos mindig gyanús, afféle sötétben bujkáló alaknak tetszett, s ez akkor is így van, ha az ország egy – kisebb – része tisztában van vele, hogy a Fidesz mai erejének alapjait sokban ő teremtette meg; bár azt még a jobboldalon sem mindenki gondolja, hogy ezt kizárólag az egyenes úton járva képes lett volna kivitelezni. Népszerűtlensége ugyan nem nyerhet bizonyosságot, mert a veszprémi időközi választáson végül mégsem indult el, de ne gondoljuk, hogy Orbánnal szemben lehet esélye.

Hacsak... hacsak nincs a kezében olyan információ, ami felhasználható – és ő fel is használja – a kormányfő hatalmának megingatására. Ezt ma még nem tudjuk, csak hihetjük az igent vagy a nemet. De arról péntek óta papírunk van, hogy a politika sikamlós világa nem éppen lányregény.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altona
2015. február 15. 11:27
Kisalföldet 2 okból vesz kezébe a zember: 1 A szar Sportoldalon megnézzük a megyei fociliga meccseit, 2 továbblapozunk a gyászhírekhez...Ha nem vagyunk benne örülünk.... Gyujtós alá tesszük a lapot.... Hulladék lap amióta létezik. Újságírók nem dolgoznak náluk, foshalmaz az egész.... ( anyyám járatja 60 éve, de minek.....)
Wendriner
2015. február 15. 08:48
Kisalföld! Ugorgyunk!
NagyPál
2015. február 15. 04:15
Egy valamit illene nem elfelejteni: Orbán politikus - Simicska nem az! A Lalinak nem kell népszerűbbnek lennie Vityánál, elég ha hiteltelenné teszi. Erre viszont komoly esély van.... A választásokon nem nem Simicskáról döntünk, hanem Orbánról.
Mich
2015. február 14. 20:36
Kis Népszabi + Hancz Seggfej = Nagy Semmi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!