Lajos, nélküled '94 óta nem lenne Fidesz – de amit most művelsz, gyalázatos

2015. február 06. 13:36

Miután megírtam ezt a cikket, a Hír TV, Magyar Nemzet és Lánchíd rádió vezetői egy emberként adták be fel- illetve lemondásukat, méghozzá lelkiismereti okok miatt. Nevezettek nagyobb része a barátom. Nem véletlenül. Le a kalappal, Uraim! Respect!

2015. február 06. 13:36
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Nevezetteket ismerem. Azt gondolom, velük nehéz lesz mindezt végrehajtani. De még ha sikerülne is: ugyan vajon miféle eredménye lenne ennek? Vagy tényleg azt gondolja Simicska Lajos, hogy a Hír Tv elkötelezett nézői és eddigi drukkerei, a Magyar Nemzet olvasói fejében is végrehajtható ugyanez a fordulat?

Van egy titkom. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek: nem végrehajtható. Azért nem, kedves Lajos, mert a nézőitek és olvasóitok nem milliárdokért lettek a nézőitek és olvasóitok. Hanem csak úgy. Holmi meggyőződésből. Miképpen médiabirodalmad megmaradt munkatársai is meggyőződésből mondják és írják amit mondanak és amit írnak.
Ehhez képest lesz értelmezendő minden változás.

Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos.

Ha pedig az adó NEM fizetést azonosítod a sajtószabadság és a demokrácia meglétével, akkor végképp elment az eszed, kedves Lajos. Amúgy tényleg: mennyi pénz lenne elég neked? Csak úgy, hozzávetőlegesen? A következő Célpontban mesélhetnél erről is. Vagy legalább a Népszavában, ha már ilyen jóban vagytok.

(Miután megírtam ezt a cikket, a Hír TV, Magyar Nemzet és Lánchíd rádió vezetői egy emberként adták be fel- illetve lemondásukat, méghozzá lelkiismereti okok miatt.
Nevezettek nagyobb része a barátom. Nem véletlenül. Le a kalappal, Uraim! Respect!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:34
Szarcsimbók! Inkább add meg a tartozásod a Lajának! A rendszámot lecserélted már?
káli
2016. február 20. 17:49
Zsóti ne csüggedj,meg fogod találni azt a segget amit gondolkodás nélkül kinyalhatsz!DDDDD
teljesenertelmetlen
2015. március 12. 10:10
Szerintem nem csak a Lajosnak vannak dossziéi. Pintér magánhadserege is állítgatja össze a dossziékat...
MOPO3OB
2015. február 25. 12:08
Egyszerű programú barátom, jelen pillanatban pont titeket balliberókat nyírnak ki véglegesen. Ennek a látványos szappanoperának a lényege az úgynevezett balliberális média és politikai tér elfoglalása. Simicska Lajos, mint minden milliárdos cégvezető kicsit túljátssza a szerepét. De Gyurcsány is egy ripacs és pont az ő helyét átvéve szerez pozíciót a ballib média oldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!