Kiszállok a MostMi szervezéséből, hogy megszüntessük a feszültségpontokat

2015. január 04. 22:39

December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet.

2015. január 04. 22:39
Várady Zsolt
Facebook

„A mai napon megállapodtam Takács Borival (a MostMi alapítójával), hogy a továbbiakban kiszállok a MostMi szervezéséből. Ennek okai az alábbiak:

December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó hatással. Ezért, sokkal jobbnak láttam a kialakult helyzetre és körülményekre reagálva ezt a döntést meghozni, hogy megszüntessük ezeket a feszültségpontokat. Így mindketten továbbra is az együttműködés igényével és lehetőségével tudjuk tevékenységünket tovább folytatni.

Szeretném leszögezni, hogy nem politikai nyomás miatt hoztam meg a döntésemet. Azt is szeretném leszögezni, hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem ennél sokkal banálisabb oka van: az idő rövidsége. Egész egyszerűen reagálni kellett egy helyzetre, melynek megoldására normális esetben akár fél év is rendelkezésre állna, a jelenlegi helyzetben erre sajnos nincs és nem volt idő.

További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése. Ennek következményeként a következő hónapokban nem tudok valós és igazán aktív tagja lenni a szervezetépítésnek, ami elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy magaménak érezzem én is.

Tevékenységünket továbbra is számos ponton együttműködve végezzük és nagyon sok sikert kívánok a MostMi minden jelenlegi és későbbi résztvevőjének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horpadt Bölény
2015. január 05. 08:05
Milyen nagy kár,hogy kiszáll a gyapi. Mi ez ? Coitus ante portas ? Pedig mennyire dekoratívak voltak Pesszárium aktivistával.Akár a Hegedűs a háztetőn statisztériája.
tunde04
2015. január 05. 07:45
"További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása,..." ez mekkora bullshit! szval a munkája mellett nincs ideje aktivistáskodni, de a munkája mellett lesz ideje a weboldal készítésére. (sztem meg nincs is munkája, csak ideje) szánalmas pöcs! megfutamodik a felelősség és az elvárások elől. Na, de amíg ilyen meghátrálós emberek lesznek a baloldal utcára rángatói, addig a jobboldalon csak annyi a dolog, h kávézás közben szemlélik az eseményeket és megpróbálják nyomon követni, h most éppen ki az aktuális forradalmár! És téteket tesznek arra, h Takács Bori vajon mikor száll ki a MostMiből! :)
abcd
2015. január 05. 07:44
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Próbáljátok meg praktikusan szemlélni a dolgokat, próbáljatok meg abból kiindulni, hogy a politika és forradalom csinálók nem teljesen hülyék. 1. Magyarországon a fidesznek nincs számba vehető, természetes ellenfele, akik vannak, azok több kárt okoznak egymásnak, mint a fidesznek. 2. Magyarország tagja a NATO-nak, az EU-nak, ezt az országot nem lehet, nem szabad anarchiába zülleszteni, mint pl Ukrajnát, mert ez a szövetségi rendszert gyengíti. 3. Egy szövetségi rendszer a megbízhatóságon alapul, egyetlen szövetséges sem kíván olyan társaságot, amelyik az imént verbuválódott az utcáról, ettől még egy renitens rossz tanuló is jobb. 4. A tünti sorozatnak s a kritikán aluli hordószónokok szerepeltetésének egyetlen értelmes célja lehet, demonstrálni, hogy a már meglévő ellenzék összefogásának nincs alternatívája.
kuwiq
2015. január 05. 06:33
az interjúban meg aszontad, fogalmad nincs mi a cél, mesmeg "bár célunk ugyanaz" azt megértem, hogy ha dolgozni is akarsz, nem érsz rá minden másnap tüntizni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!