Gyakran Ismételt Kérdések

2015. január 30. 09:58

Első kérdésem: igaz-e a befolyásos körökből származó értesülés, hogy 2015-től az adóbevallást nem kell kitölteni, elég filctollal a fedlapra keresztben ráírni, hogy CSALÁDI ÖSSZEFOGÁS?

2015. január 30. 09:58
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Első kérdésem: igaz-e a befolyásos körökből származó értesülés, hogy 2015-től az adóbevallást nem kell kitölteni, elég filctollal a fedlapra keresztben ráírni, hogy CSALÁDI ÖSSZEFOGÁS? Sok felesleges adminisztrációtól szabadítaná meg az országot, ha így lenne. Az elmúlt évben több példát is láttunk arra, hogy ez működő modell. Joggal tételezem-e fel az adóhatósági gyakorlat ismeretében, hogy  igazából senkit sem érdekelnek az aprólékos vallomásaink? Mert akkor hagyom, van jobb dolgom.

Kissé képlékennyé vált továbbá magának az adózásnak a fogalma is. Szokták küldeni ezt a cuki kis borítékot, amivel én roppant szuverén módon célba lőhetek az adóm egy százalékával, és támogathatom a személyesen nekem kedves ügyeket. Mint amilyen a parlagfűirtás. Csak közben kiderült, hogy még ez se úgy van, ahogy nekem mesélték, hanemaz vesz belőle cipőpucológépet, aki marja. Még csak egy barackot se kap a kobakjára. Vajon mi történik a többi 99 százalékkal?

Tisztelt Hatóság, nekem kezd elmenni a kedvem az adózástól.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2015. január 31. 10:36
"Húszrészes, egyenként egyperces animációs kisfilmsorozatot készíttet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) - közölte a napi.hu. A társadalmi célú reklámként vetítendő spotok a beszámoló szerint várhatóan a devizahitelek elszámolási szabályait magyarázzák majd az embereknek." Árpi, pályázz...
catalina9
2015. január 31. 10:23
Tótaw ez a ballib bűzmirigy, megint gyakorolja a nulláslisztbefingást. De a pár évvel ezelőtti rajongótábora igencsak lecsökkent, most már csak a hazai jesuischarliek csápolnak neki.
catalina9
2015. január 31. 10:20
Mark Bolt [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 30. 22:59 Talán mert kitiltották az Egyesült Államokból. Fontos állami szervezet vezetőjeként. Ezt minden normális országban követte volna egy hazai vizsgálat. Ehelyett Orbánék játszották a hülyét." Téved Elvtárs, pont nem egy szervezet vezetőjeként tiltották ki, hanem MAGÁNEMBERKÉNT. Hivatalos tárgyalásra vidáman mehet. Semmiféle vizsgálat nem szükséges egy olyan összevissza hebegő habogó zakkant figura szavára, mint a ballibák kedvence Jóbarát Elvtárs. Szegény próbálkozott, aztán beégett az USA-val és ballib haverjaival együtt.
Bokros Birka
2015. január 30. 23:50
Drága Tóta Weisz Árpád összetetszik keverni Közel-Keletet(Ázsiát) Közép-Európa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!