Örülök Baló György visszatérésének

2015. január 14. 17:34

Pont ez hiányzik a magyar politikai újságírásból: a tapasztalt, sokat látott, hiteles ember.

2015. január 14. 17:34
Török Gábor
Facebook

„Az ő korában... - írja egy hozzászóló. Szerintem meg pont ez hiányzik a magyar politikai újságírásból: a tapasztalt, sokat látott, hiteles ember. Az ő korában már biztosan nem a (pártoknak, tulajdonosoknak, egyéb elvárásoknak stb.) megfelelés a lényeg. Én örülök a visszatérésének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sumi
2015. január 15. 18:30
Olyan gülü szemekkel tényleg sokat láthatott. És amiről sok jobbikos még csak nem is álmodhat, ő még Krisztinát is látta Éva-kosztümben.
apoa
2015. január 15. 14:21
Baló elvtárs! Első nagy feladata a moszkvai csonka olimpia (belügyi szpartakiád)közvetítése volt, mert mindenki más nem akarta elvállalni.
pemetecukor
2015. január 15. 14:21
Baló meg a "hitelesség"!?? gondolom később csatlakozik hozzá Forró Tamás meg Pallagi Ferenc, Mélykúti Ilona, és persze Verebes István jó csapat lenne, méltó az RTL-hez. Baló pártatlanságáról az 1998-as választás eredményeinek ismertetése rémlik fel, majd elsírta magát a szoci szadeszos vereség láttán.
travelfan
2015. január 15. 14:21
Igen egy kedves arc a régi bukott korszakból ahol soha senki nem hazudott. De most jó helyen lesz ez a kissebség csatonája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!