Fejezzék be a civilek zaklatását!

2015. január 11. 11:33

Ez a forgatókönyv pedig nem más, mint Orbán Viktor illiberális államának kiépítése: az ország putyinizálása, a szabadságunkért kiálló civilek besározása és a magyar polgárok megfélemlítése.

2015. január 11. 11:33
Szigetvári Viktor
Együtt

Rogán Antal szerint az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, „ki húzódik meg” a mostani tüntetések mögött – fejtegette a Fidesz frakcióvezetője a HírTV-ben. Szerinte a demonstrációk valójában nem civil megmozdulások, és rejtély, hogy ki finanszírozza ezeket „politikai okokból vagy gazdasági érdekekből”.


A fenti kijelentések alapján okkal feltételezhetnénk, hogy Rogán Antalnak elgurult a gyógyszere. A helyzet azonban „sajnos” nem ez. A helyzet az, hogy az ilyen nyilatkozatok egy előre megírt forgatókönyv részei. Ez a forgatókönyv pedig nem más, mint Orbán Viktor illiberális államának kiépítése: az ország putyinizálása, a szabadságunkért kiálló civilek besározása és a magyar polgárok megfélemlítése.

Felszólítom a kormány és a kormánypártok vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését! Az utcákon a magyar polgárok tüntetnek, mert felismerték, hogy a kormányuk nem értük van, hanem ellenük fordult. A félelemkeltés és az elnyomás nem fog működni: legfeljebb keményebben eszközökkel söpri majd el őket a polgárok jogos haragja.

Rogán Antalnak személyesen lehet, sőt van is félnivalója: a belvárosi korrupciós hálózat kialakítójának hamarosan a bíróság előtt kell majd felelnie az V. kerületi polgárok vagyonának elherdálásáért.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. január 13. 16:01
Az ilyen szintű(nyilvános helyen, nyíltan, más emberek társaságában... stb.) rhinotillexomania az önkontroll igen-igen nagy mértékű hiányára vall. :D http://youtu.be/metfECg0C3k
népoldali56
2015. január 12. 11:05
Álcivilek,bukott pártmaradványokfossziliái,bázisuk nincs,mert volt szakszervetis nyanyákra,rendörnyuggerekre,50 kilós belvár buzoid facebook robotokra nem lehet alapozni.
altona
2015. január 12. 08:29
u.i apropó: szigetvári, eszel még taknyot? https://www.youtube.com/watch?v=crBkDasigZY https://www.youtube.com/watch?v=2SwyHBjfQv0
altona
2015. január 12. 08:27
'Felszólítom a kormány és a kormánypártok vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését! ' Mer' ki a tök vagy te, kisgyerek? köhög a bolha, reumás a mókus........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!