Nyilt levél Angela Merkelhez

2015. január 29. 14:33

Az új magyar demokrácia megteremtése a magyar demokraták feladata. Az Unió erkölcsi és politikai integritásának oltalmazása az Öné és Európa többi demokratikus vezetőié.

2015. január 29. 14:33
MostMi
Facebook

Tisztelt Kancellár Asszony!

A Magyarországon 2010 óta regnáló kormánypárt folyamatosan építi le hatalmának demokratikus korlátait. Eltorzította a választási rendszert, a parlamentet törvénygyárrá silányította, véget vetett az Alkotmánybíróság függetlenségének, a kormánypropaganda eszközévé tette a közmédiát, támadja a jogsértések és a burjánzó korrupció nyilvános ellenőrzésére hivatott civil szervezeteket.

Az a kormány, mely országában lerombolja a demokráciát, nem megbízható szövetségese demokratikus országoknak. Miközben az EU bojkottal sújtja a II. világháború utáni európai rendet a fegyverek erejével megsértő Oroszországot, a magyar kormányfő Putyin kegyeit keresi. A magyar társadalom ezt nem támogatja, de Orbán Viktornak nem kell törődnie a társadalom ellenérzéseivel. Miközben Európa azon van, hogy útját állja az idegenellenesség és az iszlamofóbia terjedésének, Orbán Viktor a párizsi szolidaritási menet napján találta elérkezettnek az időt, hogy támadást intézzen az EU bevándorlási politikája ellen. Ez az európai közvéleményben megütközést és felháborodást kelt, de Orbánnak nem kell törődnie az európai közvéleménnyel.

Tisztelt Kancellár Asszony!

Az ön pártcsaládjában sokan azzal nyugtatják magukat: Orbán politikája talán nem vonzó, de ő az, aki megmenti Magyarországot a szélsőjobb hatalomra kerülésétől. Ez nem igaz. Orbán a szélsőjobb szálláscsinálója Magyarországon. Aligha van szélsőjobboldali párt Nyugat- és Észak-Európában, mely a véres franciaországi merényletek után úgy mert volna beszélni, mint a magyar miniszterelnök.

Az új magyar demokrácia megteremtése a magyar demokraták feladata. Az Unió erkölcsi és politikai integritásának oltalmazása az Öné és Európa többi demokratikus vezetőié.

Azok nevében, akik az Ön budapesti látogatása alkalmából az utcára vonulnak,

a MostMi csoport, a tüntetés szervezői,

Lang András, Schilling Árpád, Takács Bori, Takács Flóra 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kotormány
2015. február 03. 00:27
Ezt a négy nevet eddig nem hallottam. Honnan pottyantak ezek ide? Mit képzelnek ezek a kis senkik magukról, hogy Merkelnek adnak tanácsot?
briganti
2015. január 30. 11:08
A rothadás lárvái a pöcegödörből üzennek - név szerint.
motoros
2015. január 30. 08:10
." Miközben az EU bojkottal sújtja a II. világháború utáni európai rendet a fegyverek erejével megsértő Oroszországot, a magyar kormányfő Putyin kegyeit keresi. A magyar társadalom ezt nem támogatja, de Orbán Viktornak nem kell törődnie a társadalom ellenérzéseivel." Óvoda. Az aláírók egyike: Bori, a németek azt hiszik, valami kutyanév.
vigyor
2015. január 30. 08:05
Napi sirám, és persze megint a társadalom, ennek a fura állatfajtának a nevében. Hiába nah, a szentek köztünk élnek, és ellenzékinek hívják magukat:-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!