Kedves Tüntetésszervező Civilek!

2015. január 22. 07:17

Ti biztos nagyon elégedettek vagytok azzal, és már csak dacból is ragaszkodtok hozzá, ha már egyszer valaki az elején kimondta, hogy nem álltok szóba egyetlen olyan emberrel sem, akinek valaha is köze volt a mindenkori magyar politikához.

2015. január 22. 07:17
Mónus Melinda
Galamus

Ti biztos nagyon elégedettek vagytok azzal, és már csak dacból is ragaszkodtok hozzá, ha már egyszer valaki az elején kimondta, hogy nem álltok szóba egyetlen olyan emberrel sem, akinek valaha is köze volt a mindenkori magyar politikához. És bár biztos megvan az okotok az óvatosságra, egyszerűen nem vagyok képes megemészteni ezt a fajta csőlátást és ezt az ostobaságában magabiztos eltökéltséget.

Ne mondja már nekem senki, hogy az az ember, aki két éve még maga is civil volt, de a cél érdekében félretette a félelmeit, és gyakorlatilag mindent föláldozott (egzisztenciáját, jó hírnevét, nyugalmát, rokoni- és baráti kapcsolatainak nagy részét), és vállalta, hogy majd bemocskolják, megfélemlítik, hogy nem lesz munkája, vállalta, hogy célkeresztbe vegyék, ott támadják, ahol csak érik, az nem érdemli meg, hogy szóba álljatok vele! Hogy annak az embernek, aki éppen másokért, a többi civilért, a gyerekeiért, a saját városáért, a hazájáért, a kormány ellenében akart valamit tenni, most annyit üzentek: »Bocs, de nem kérünk belőled, mert eltévesztetted az évszámot!«

Szánalmas!

Vagy csak nem láttatok még ilyen politikust? Mutassak? Történetesen igen közelről ismerek egyet. A saját anyámat.

Vádolhattok elfogultsággal, nyilván van benne igazság, de letojom. Várady Zsolt biztosan tudna mesélni arról, mi az a családi összefogás. Nálunk nézett ez ki úgy is, hogy egyedül én kerestem pénzt. Borsodban! Képzelhetitek.

Most anyám benne van a közgyűlésben. Fölvette a kesztyűt a városvezetéssel, próbálja fölkarolni a hajléktalanokat, nekik is tart fogadóórát, heti kétszer ételt és ruhát oszt, és egyéb olyan rémtetteket hajt végre, amelyek nektek ezek szerint nem vállalhatók. És hát igen, fölveszi a tiszteletdíját, hogy ne a családjának kelljen kifizetnie a rezsijét. És mellesleg állandóan munkát keres, hogy a fejére nőtt tartozásait ki tudja fizetni, bár erre nem sok esélyt látok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. január 22. 15:36
Ki ez a nóném hülypics?
gandalfi
2015. január 22. 12:55
Szegény Melinda... Annyira öntudatos és önfejű, hogy nem veszi észre a külvilágot, másokat...pedig hát a másságot ugye tisztelni kellene. Azt meg különösen tisztelni kéne, hogy ennek a kényszerből, tapasztalatokból és örök csalódásokból verbuválódott tömegnek (a plebsnek, ha úgy tetszik) egyszer már végre jussa volna egy SAJÁT pártatlan-párttalan kormányra és országgyűlésre is!
tevevanegypupu
2015. január 22. 12:43
Pedig ugye micsoda rátermett emberek vannak az ellenzékben..ott van mindjárt Kunhalmi Ágnes..aztán Fodor Gábor, hogy Molnár Csabáról vagy Niedermüller Péterről ne is beszéljünk. Vagy Kuncze, aki mennyit tudna segíteni belügyminiszteri múltjával..vagy Gurmai Zita..ja, hogy az ő fia az egyik fő szervező. Akkor mitől is pártnélküli ez az egész civil nyülevezet?
grad
2015. január 22. 11:56
Mai hír: http://index.hu/belfold/2015/01/22/eddig_tudta_leplezni_az_ellensegeskedest_karacsony_gergely_es_az_mszp/ Na, ezért nem szavaz arra az oldalra a kutya se. Mit csinálnának országos szinten?! Ott folytatnák, ahol 2010-ben abbahagyták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!