Pinky party

2015. január 06. 08:03

Ő a II. kerületből kapott egy tengerentúli főiskolára szóló beutalót, a másik proli, spontán – isteni tud lenni, így kocsonyakészítés időszakában a társadalmi összefogás eme demokratikus megnyilvánulása.

2015. január 06. 08:03
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

Megvallom Önnek, Kedves Olvasó én már rettenetesen unom, hogy egyik-másik frissen feltűnt alapítvány vagy civilszerveződés mögött gazdát keressek. Rákeres az ember a honlapra, és láss csodát: Soros itt, Soros ott, a politikai franchise meg majd egyszer kilihegi magát.

A civilnek hülyített és hazudott tüntetés most is olyan volt – és mindig olyan is lesz, mint amikor valaki sokadnapos hamburgert eszik, de mosolyog és elégedett, hogy finom.

Mert ki tudja miért, az egész történet, legyen akárhány része is, valahogy mindig egy kaptafára készül. S akkor most az útblokádról.

Az Antall-kormány idején volt az első. A taxis. Bár lehetne SZDSZ-es is. Van generáció, akinek ez csak annyit jelentett, hogy volt mentsége lógásra az iskolában. Akkor is rengetegen mondták, hogy most a demokráciáról van szó. Ha nem tüntetsz, nem vagy szadeszes, nem vagy demokrata, ember meg pláne. Vigyen el a Csurka Pista!

A demokrácia-jelszót vissza fogják hallani ezeken a blokádokon is. De lesz szervezettebb és tudatosabbnak szánt más is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tommybravo
2015. január 06. 18:02
Köszönjük Máté THÜRMER Gyula hozzászólását, hitelesnek találtuk és megfoghahaduhuhuhahahahaha Nem bírom ki röhögés nélkül, sajnálom.
DFK
2015. január 06. 15:10
Próbálják meg, úgy lesznek hazazavarva, mint a pinty.
GregDzsi
2015. január 06. 12:47
Ezen az új blokádon jót mosolyogtam. Persze, majd a PM megbénítja az országot, hogyne. Talán a Liszt Ferenc teret, max 2 percre. Komolyabb forgalommal bíró helyeken meg szét lesznek zavarva, mint az egyszerű millás a hídon.
Die Jude-n sind die Urnazi-s
2015. január 06. 10:21
" De lesz szervezettebb és tudatosabbnak szánt más is." Befejezi a magyarság a félmunkát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!