Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Allah halott

2015. január 08. 07:24

Allah halott és többé nem védi meg híveit a gonosztól. Nem ő az egyetlen halott isten, akihez erőszakkal vagy éppen vasárnapi ájtatossággal akarják visszaterelni a szabad embereket.

2015. január 08. 07:24
Krémer Ferenc
Galamus

Nem a párizsi merényletbe halt bele Allah, már Bin Laden fellépésekor sem élt. De ha élne iszonyú büntetéssel sújtaná azokat, akik a nevében ártatlanokat gyilkolnak, és azokat is, akik még mindig úgy akarnak élni, mint másfél évezrede. Az iszlám állam felfoghatatlan embertelensége csak azért lehetséges, mert egy halott isten zombi hadserege követi el.

Arra viszont nekünk európaiaknak és amerikaiaknak kell válaszolnunk, hogy miért akarnak zombi harcosok lenni az itt született fiatalok, és a mohamedán lányok miért akarnak inkább rabszolgák lenni, mint szabad európai polgárok.

Allah halott és többé nem védi meg híveit a gonosztól. Nem ő az egyetlen halott isten, akihez erőszakkal vagy éppen vasárnapi ájtatossággal akarják visszaterelni a szabad embereket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2015. január 08. 15:14
tetű.
catalina9
2015. január 08. 13:33
Arra viszont nekünk európaiaknak és amerikaiaknak kell válaszolnunk, hogy miért akarnak zombi harcosok lenni az itt született fiatalok, és a mohamedán lányok miért akarnak inkább rabszolgák lenni, mint szabad európai polgárok. " Van rá válasz! Nem kéne vegyifegyverkeresgélés ürügyén országokat megtámadni, nem kéne halottakat lehugyozni stb. stb.
catalina9
2015. január 08. 13:31
Krémer nulláslisztbefing... mint mindig.
Panzergeneral
2015. január 08. 13:26
Az lehet, hogy Allah halott, de Jahve megelőzte ebben, ő már az 1946-os Dávid Király szálloda felrobbantásakor meghalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!