Áder János beszéljen a valódi problémákról!

2015. január 06. 09:58

A fizetős útszakaszok kapkodó bevezetése olyan jogbizonytalanságot okozott, ami miatt Áder Jánosnak fel kellett volna emelnie a szavát.

2015. január 06. 09:58
Gulyás Balázs, Vajda Zoltán

Áder János egy öt nappal ezelőtti kinevezést jelentett be rendkívüli sajtótájékoztatóján, amelyen a környezetvédelem fontosságáról beszélt, ami kétség kívül fontos és több figyelmet érdemel Ehhez képest hallgatott a kormány legfrissebb környezetkárosító intézkedéséről, az útdíj-kiterjesztéséről is. Áder János cinkosa a kormány környezetet károsító politikájának. Hallgatott arról, hogy 2010 óta a felénél is kevesebbre csökkent a környezetvédelem támogatása. Az sem zavarta, hogy a zöldhatóságot egy olyan személy vezette, aki doktorit hazudott magának, de kiderült: még diplomája sincs. Hallgatott, amikor egy szakmai tapasztalat nélküli Fidesz-képviselőt neveztek ki az energiahivatal élére. Az útdíj kiterjesztéséről viszont biztosan nem hallgathat. Hiszen a Budapestet és a nagyvárosokat elkerülő autópálya-szakaszok fizetőssé tétele súlyosan károsítja a környezetet. Az útdíj növeli a lakott területek forgalmát és légszennyezését.

A fizetős útszakaszok kapkodó bevezetése olyan jogbizonytalanságot okozott, ami miatt Áder Jánosnak fel kellett volna emelnie a szavát. A február 1-jei Tavasz jön - Orbán megy nagytüntetésünknek ezért is az egyik követelése, hogy a kormány vonja vissza az útdíj-sarcot! A Facebookon már több mint 8000-en jelezték részvételükön a rendezvényünkhöz. A témában alapított Ne tegyék fizetőssé az M0-ást oldalunkhoz pedig már 19 ezren csatakoztak.

*

Közlemény.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. január 06. 21:48
"Közlemény" áll forrás és szerző helyett a Mandiner-haver írása végén... Ugyanaz a gazdája Mandinernek, mint Gulyás Balázsnak...?!
Rockpapa
2015. január 06. 21:37
Anyu sürget már ,mi?
szabadhajdu
2015. január 06. 20:27
Talán össze kellene hívni a Biztonsági Tanácsot is.
csenge
2015. január 06. 18:43
Ezek a szarjancsik mindig tudják, másnak /jelen estben a köztársasági elnöknek/ miről kellett volna beszélni. És sokan ennek ellenére is elhiszik, hogy az SZDSZ. már kimúlt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!