GFG a Műveleti Területen 3.: Zsoltinak

2015. január 05. 08:38

Még egy molylepke...

2015. január 05. 08:38
G. Fodor Gábor
GFG Blog

Még egy molylepke...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viva la Vida
2015. január 05. 12:28
Eddig a CIA által pénzelt igen veszélyes polgárháborús uszító, most molylepke... :)
Valodi
2015. január 05. 10:03
Mi a jobb - ha nyúlkálnak, vagy ha tapsolnak? ”A Bender- logok népe az a nép, amelynek még nyelvük sincs, csak összefüggéstelenül makognak, és folyton szórják a szemetet fenn a magasból, a fa tetejéről. Hosszú szőrös kezük van, amellyel állandóan nyúlkálnak, és mindent ellopnak. Mosdatlanok, és a dzsungel urainak tekintik magukat.”(R. Kipling) "...még fontosabb az üzenete a mostani polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak: hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból pártalapon. És aki lop, az le lesz csukva.”" (Pokorni Zoltán)
komondor
2015. január 05. 09:39
Engem nem a külseje zavar hanem a "belseje"!
Misterdexter
2015. január 05. 09:22
Ez a G. Fodor engem arra a Disney rajzfilmekből közismert figurára emlékeztet, aki csúszó-mászó módjára, a fő gonosz szolgájaként és lábtörlőjeként, vigyorogva, kéjes élvezettel kárörvend gazdája ellenségnek- a Disney főhős- megpróbáltatásain.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!