Tegnapra kellett volna forradalom?

2015. január 05. 10:31

Nem egészen értem: ti mit vártatok? Január másodikán megtörténik a rendszerváltás az Opera előtt?

2015. január 05. 10:31
Fabius
Varánusz

Mert ahol én élek ott ez eléggé nem így működik. Szürrealisztánban aki mostanában tüntetést szervez az jó, ha civil, mert a pártoktól hányni teccik a potenciális szavazók és tüntetésre kijárók nagyobbik része. Akkor is, ha pártok, pláne új pártok nélkül választáson, demokratikus úton Orbánt leváltani nem lehet. Makacsul él a hiedelem, hogy minden politikus korrupt genyó, aki erre apellál az csak a korrupt genyóvá válását bizonyítja. A párt, na az meg az a dolog, amivel lehúzzák a közpénzt tíz-százmillószámra, ahogy tették tavasszal a választási regisztrációt elcsalt törpepártok Orbán Apánk legnagyobb örömére és végül kétharmados dicsőségére. Szóval a párt is abcúg.

De azért program az legyen. Meg a zászló is legyen ám kibontva, kurvaéletbemár!

Beszélgetni? Azt meg minek?? A forradalmi renccerváltás tegnapelőtt legyen meg, fasznak húzni a drága időt locsogással? A program kihirdetéséhez előtte nem kell beszélgetni - valaki írjon valamit oszt'jóvan - és lehetőleg ezt valami kellemes hangú személy olvassa fel, akinek hangja nem karcolja fel az ujpéter becses fülét. Mer'hogy ez szempont legyen ám. Októbertől eltelt már három hosszú hónap, mire nem volt ez elég az új ellenzéknek? Miért nincs komplett Orbánváltás-terv, miért nincs már leszervezve a szervezeti és anyagi háttér, miért nincs már megírva az alternatív alkotmány, miért nincs felállítva az országmegjavító brigád? Bénák ezek, kurva bénák, meg lassúak is. De főleg lassúak. Hogy szerveztek pár tömegtüntetést, meghátrálásra késztették Viktort, amire a jelenlegi ellenzék nem volt képes?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. január 05. 16:37
Ez a nyomorult gyűlöletből élő fabius új ellenzéket vizionál.Ilyenkor ezt jól megcsámcsogja a vérbolsi-bibsi-libero, pár tucatnyi lelket számláló rajongó hada, feltüzelik egymást, káromkodnak egyet, s várják a holnapi messiás-fábiust. Ezt csinálják sok éve, s nem jönnek rá, milyen nevetségesek. De hidd el Fabius, nincsen semmiféle új ellenzék, csak baszatlan kékharisnyák, meg pár metélt figura.
Pinter68
2015. január 05. 16:14
Mélyen egyetértek Fabiusszal. 25 év alatt sikerült tönkrekúrni az országot. Politikai elitestől, erkölcsöstől, elvestől mindenestől. Aki azt hiszi, hogy ezt néhány hónap alatt helyre lehet állítani és elő lehet a semmiből rántani egy új, feddhetetlen politikai elitet, az nagyon naiv.
atila68
2015. január 05. 13:04
Kicsi Varánusz! Ezt megfőztétek, és most meg is eszitek.
Antigoné
2015. január 05. 12:53
Ha gonosz lennék, azt mondanám: de szép, amikor egymást anyázzátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!