Vannak még kérdések...

2014. december 31. 14:57

De vajon melyik az M0-74-es csomópont, ameddig ingyenes a Megyeri híd? Az első pont, ahol le lehet jönni, az a 75-ös!

2014. december 31. 14:57
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Twitter

„De vajon melyik az M0-74-es csomópont, ameddig ingyenes a Megyeri híd? Az első pont, ahol le lehet jönni az a 75-ös!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2015. január 01. 13:33
minejünk = menjünk
gwrf
2015. január 01. 13:32
Denia: Mi ez az M0-ás? Én még nem hallottam róla? Ángyán Páván: Helyes! Mich: Nehogy már a rendelet hibája legyen, hogy Gyurcsányék meg jóbarát ellopták a 74-es csomópontot! péterx: 1. Kérdés, kinek az érdeke, hogy viták legyenek a Párton belül. 2. Főként egy újabb, átgondolt és bölcs intézkedés után. 3. A vitát hagyjuk meg az acsargó ellenzéknek, s minejünk tovább a Miniszterelnök Úr mögött nyugodtan, egységesen. Tunyacsáp: Ezért kellett volna szovjet, ööö, orosz testvéri segítséggel megépíteni az autópályát. Most ingyenes lenne. Szebb jövőt!
trendo
2015. január 01. 07:11
Annak idején, az átkosban, irigyelték azt, akinek kocsija volt. Ez a fajta szemlélet eluralkodott az államapparátusban is, holott ennek tagjai aztán még oda is autón járhatnak, közpénzen, ahová a király is gyalog. De ha a prolinak is van, lehet verdája, akkor az elitnek begörcsöl az epéje.Mert ő akkor mivel villogjon?! Ezért aztán éjjel-nappal olyan szekatúrákon és lehúzós játékokon törik az eszüket, amikkel megkeseríthetik az autós társadalom létét. Az autósok a legjobb célközönség mindenféle kiagyalt bírságra, sarcra, illetékre. De a legszívesebben megint kegyként osztogatott kiutalásokra osztogatnák a kocsikat, lefogadom.
Akitlosz
2014. december 31. 22:07
Okos ember ez a Télikabát. Főleg ilyenkor szilveszterkor spiccesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!