Komcsi tempó

2014. december 18. 07:26

Szóval a nem közpénzből épült stadionokról és a masszívan veszteséges fociakadémiákról, meg az összes többi sportcélúnak álcázott támogatásról még kevesebbet fogunk tudni.

2014. december 18. 07:26
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„Nyilván a kormányfő megunta, hogy állandóan kérdéseket tesznek fel neki a kerti budiról, ezért úgy döntött: titkosítja, mely cégektől kapott nem közpénzt, vagyis társasági adót. Szólhattak neki, hogy az állami és önkormányzati cégeket ki kellene venni a tervezett titkosításból, mert kínos pillanatokat okozhat a kormánynak Brüsszelben, aztán havonta módosítgathatják a törvényeket. Ugocsa non coronat - mondta Orbán, de azért megkérdezte, hogy államosították-e már a Molt és az OTP-t. Miután kiderült, hogy még nem, Orbán rábólintott: vegyétek ki a törvényből az állami meg önkormányzati cégeket. De eszébe jutott még valami. Lőrinc cége sem állami? Nem, hangzott a válasz, de bármikor az lehet. És mi van a Lajosékkal? Ja, hogy ők már nem adnak, akkor nem is érdekes az egész.

Ennyit a kétharmadról. Szóval a nem közpénzből épült stadionokról és a masszívan veszteséges fociakadémiákról, meg az összes többi sportcélúnak álcázott támogatásról még kevesebbet fogunk tudni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. december 18. 09:11
Az egész állam - Viktor vezetésével - a lopásra rendezkedett be. Ha a szocikra kiakadtunk, hogy csórnak, ezekkel mit csinálunk? Konkrétan intézményesítették a tolvajlást, gyakorlatilag törvénybe iktatták, hogy lopni kötelező, és ők mondják meg, hogy kik lopjanak. A haverok, természetesen.
tevevanegypupu
2014. december 18. 09:01
Aztán miért baj az, ha valaki nem közpénzből hanem saját pénzéből stadiont vagy bármit építtetni akar? A közpénzből épülteket amúgy is lehet tudni..sok van belőlük az kétségtelen, de ha valami világverseny rendezési jogát megnyernénk, ahhoz kell, nem csak focira lehet használni. Ezen kívül ha ez megnyugtatja, minden ország minden miniszterelnöke építtet valamit ami saját dicsőségét is szolgálja.Gyurcsánynak szegénynek nem jött össze a kormányzati negyed, Demszkynek is nagyon nehezen a négyes metró..viszont rájuk is emlékezni fogunk, nyugodjon meg..
pierre bayle
2014. december 18. 08:48
Kedves fidesz-szavazók, titeket ez nem zavar? Én azt még érteném, hogy valamilyen megfontolásból úgy gondoljátok, hogy még EZEK is jobbak, mint AZOK, de azért egy kicsit ti is fel lehetnétek háborodva az ilyen közpénz-kilapátolásokon. Közös érdekünk lenne ez, jobbos és balos szavazóknak, mert akkor tán látnák, hogy mindent nem tehetnek meg.
kamasuka
2014. december 18. 08:44
Meg a szokásos: http://pestisracok.hu/festmenyekert-cserebe-budapesten-szaznegyvenmilliot-panamaztak-el-horvathne-fekszi-martaek/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!