Hagyják ki a játékból Orbán Ráhelt

2014. december 19. 16:26

Helye van a morális ítéletalkotásnak a nemzeti cinizmus rendszeréről, ideértve a tizenötmilliós tandíjakat is. Csak hagyják ki a játékból Orbán Ráhelt, meg úgy általában a politikusok gyerekeit.

2014. december 19. 16:26
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Bő két évvel ezelőtt Lázár János azt az érvet használta ellenem, hogy nagyapám nagykövetként úgymond rendszerműködtető volt a Kádár-rendszerben, s miután 1990 után is zavartalanul élhetett, gyerekei, illetve unokái (ez lennék én) számára az út egyenesen volt kikövezve.Természetesen helye van a morális ítéletalkotásnak a Kádár-rendszerbeli kollaborációról, s a múlt rendszerből öröklött ilyen-olyan előnyök konvertálásáról. Ugyanígy helye van a morális ítéletalkotásnak a nemzeti cinizmus rendszeréről, ideértve a parlamentben hagyott csokipapírokat éppúgy, mint a luxusúszómedencéket, luxuslakásokat, tizenötmilliós tandíjakat. Csak arra szeretném megkérni azokat, akik annak idején szolidaritásukat nyilvánították felém Lázárral szemben, hagyják ki a játékból Orbán Ráhelt, meg úgy általában a politikusok gyerekeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. december 20. 09:11
Azzal hogy a háborús úszitó CIA-sugalatára nekimennek a politikusok családtagjainak,átlépnek egy vonalat.Ez vissza fog ütni.Semmi sem szent.Normális demokratikus választáson nem megy,ezért a legnagyobb aljaságot is bevetnek a "DEMOKRATÁK"!
Logogrif
2014. december 20. 06:09
Ez a "gyermek" már felnőtt ember!- "Már" három évet dolgozott is...-Ha valaki politikus szöveggel támogatja az "édesapját",akkor önkéntesen emelt fővel,de politizál! - A "hajóskapitány" jogász-politikus pedig szeretne mindíg úgy feltünni,mintha ő lenne a tiszta jellem...Valahogy nagyon átlátszó a hasonlóság: a kezdő KECÓ volt ilyen furcsán moralizáló figura, - azóta megismerhettük az igazi "emberségét".- A nagylány és a védelmező között csak korkülönbség van....dettó inpotento...
Rezs Imi
2014. december 20. 02:57
és NE bagatellizáljatok 10 milliós tételeket, amikor megbasztok mindenkit egy fagyi számláért... a jó édes fideszes kurva anyátokat...rohadt tolvaj gecik...h pusztulnátok
Rezs Imi
2014. december 20. 02:54
Ő NEM egy gyerek...hanem a A Vezér gyereke...ő NEM egy átlagos friss diplomás, hanem A férjes a Vezér kegyence...és általa...KÖZPÉNZEK lenyúlója... NE VÉDD...ezzel bazd meg legfeljebb Ángyán szemében leszel szimpatikusabb...meg a tétova fidesz szavazók körében...mindenki máséban...leírtad magadat.... örökre....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!