Trollnál több, politikus

2014. december 26. 18:08

Hogy Gyurcsányt kevéssé érdekli, tüdőn lövi-e a tüntetéssorozatot, amiatt lehet szomorkodni, de a DK elnöke azt teszi, amit pártja rövid távú érdeke diktál.

2014. december 26. 18:08
Pető Péter
Pető Péter
Népszabadság

„Most akkor Gyurcsány Ferenc hekkel, esetleg troll, netán űrdemokrata vagy politikai sírásó?

E definíciós kérdéssor van a fókuszban, mióta a DK elnöke bejelentette: arra kérte híveit, hogy zászlóikkal, jelvényeikkel vonuljanak fel a Várady Zsolt főszervezésével előkészített január 2-i tüntetésen. (...)

Most januári zászlós produkciójukkal elvégzik a kormánypártok és az udvari sajtó munkáját. Lehet majd kiáltani: a minap Goodfriend ügyvivővel tetszelgő Gyurcsány áll a tüntetések mögött, és a Soros György/CIA finanszírozta álcivilek csak előkészítették a terepet. Hogy Gyurcsányt kevéssé érdekli, tüdőn lövi-e a tüntetéssorozatot, amiatt lehet szomorkodni, de a DK elnöke azt teszi, amit pártja rövid távú érdeke diktál. Mindig a mát akarja megnyerni, sosem a holnapot. Márpedig azok, akik most a pódiumon állnak, természetes politikai ellenfelei. Lényegében a pokolba küldik a komplett elitet. A DK vezetője már csak ezért sem mérlegeli, okoz-e kárt a mozgalomnak, csak azt latolgatja: hajt-e hasznot a pártjának? Ezért sem zavarja, hogy visszajuttatta a történetet oda, ahol 2010-ben a Milla szervezői tanakodtak azon, jöhet-e politikus a tömegbe, lehet-e lobogó és így tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2014. december 27. 22:43
Az Orbán kormány ellen tüntetők közül hány embert aláztak meg és mennyi tüntetőt ért maradandó sérülés álságos tüntető"demokraták".Vajon miért lépnek fel a mostani rendőrök a helyzetekhez képest szinte végtelen türelemmel,mert ezt kívánja a DEMOKRÁCIA!Ez a mostani úgy nevezett mostani demokrata tüntetőknek azért egy görbe tükör.
vigyor
2014. december 27. 09:23
Az ég áldja az összes hályogos szemű cikkírót, hát tényleg volt olyan idióta köztük, aki azt gondolta, pártjelvények és zászlók nélkül nem tudja meg senki, hogy kinek a szavazói, tagjai, szimpatizánsai járnak a töntikre?:-)))))) Basszus, azért mert ti megpróbáltátok lehazudni a csillagokat is az égről, még senkit nem sikerült átvágni! A netadós tüntetés volt az egyetlen, amelyik valóban civil volt többségében. Az összes többi erre repült és épült rá, sokkal-sokkal gyengébb kivitelben, ami természetes minden műtüntinél.
Charlie Chan
2014. december 27. 09:04
Helyttesítsük be a politikus szót újságíróval és vonjuk le a következtetést: bagoly mondja verébnek. Na ezért szennylap a népszabóság.
kaktuszvirág
2014. december 27. 05:07
Én remélem,hogy a január 2. tüntetésen a zászlós,jelvényes DK-sok és a zászlótlan, jelvénytelen civilek,a jó demokratikus hagyományok szerint agyba,főbe verik egymást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!