Vörös gárdistákkal a demokráciáért

2014. december 20. 16:42

Diadalmasan felsugárzik a liberális ortodoxia. Demokráciáért ugrasztják harcba vörös gárdájukat. Porítani, zúzni, fortyogni, megrémíteni a társadalmat.

2014. december 20. 16:42
Kovács G. Tibor
Gondola

„Diadalmasan felsugárzik a liberális ortodoxia.

Ideológiai fanatizmusuk megjátszott volt: a luxusvilla, a bankbetét, a lovarda, a rokonságnak juttatott vagyon volt a valódi cél. A közös bűn törhetetlenül betonozza be az egységfrontot. Vállhoz a vállt vetve győzedelmesen masíroznak a maói sorban.

Demokráciáért ugrasztják harcba vörös gárdájukat.

Porítani, zúzni, fortyogni, megrémíteni a társadalmat. Felmutatni, milyen a liberális kulturális forradalom káosza. Az osztályharc fő fázisába sodorni a növendék tömegeket, tapasztalják meg, milyen is a modern, immár magasabb rendű szodómia.

Újfajta barbárság dúl.

Fenyeget, ijesztget, eliszkolásra késztet a liberális fundamentalizmus. Hivatásos forradalmárok profi színvonalon, jól iskolázottan vezetik be a forradalmi erőszakot. Felszínre buggyan és fortyog a politikai salak.

Tort ül a forradalmi elit.

Jelen van azonban az intelligencia is, az építeni akarás. Megvan a kontraszt, amely reflektorfénybe penderíti a politikai élősködés buzgómócsingjait. Ezek fenekedése mindegyre arrogánsabb. De egyre reménytelenebb is.

Már megkezdődött a szellemi, lelki újjáépítés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jenggot
2014. december 20. 22:57
Ez egy neofasiszta szélsőjobboldali, szinte nemzeti (náci) uszító írás. Itt még a szar is szar!
GV0917
2014. december 20. 20:41
Műanyagtoronyban (mert az elefántcsont barbárság) ülő liberális értelmiség! Mit üzen nekik, a félig szibirják,kicsit jakut, negyedrészt eloroszosodott Vlagyimir Uljanov a LÉNAI-azaz Lenin? Ezekre a hasznos idiótákra bizonyos ideig még szükség van! Aztán ki kell irtani őket! És lőn! De addig csak higgyék, hogy ők hozzák el az új világot! "Fel vörösök proletárok! Fegyverünk fenn tündököl! Harcunk a győzelmi zálog, És győz majd a harcos ökör! !
ormányos csillós
2014. december 20. 19:47
őrjöngő zsidógyerekek randalírozása: korunk nácijai a zsidók!
Öreg
2014. december 20. 19:34
Itt a bunkó hordák tüntetnek, miközben Erdélyben a magyar Himnusz a tüntetés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!