Éppen így néznek ki az extasyt használók

2014. december 10. 23:58

Több mint egy évtizede indult a Kendermag, azóta jönnek oda hozzám emberek különböző történetekkel, hogy kikkel, mikor, hol és hogy drogoztak. Ha annyi millióm lenne, mint ahányan Deutsch Tamást emlegették az ilyen sztorikban, akkor tényleg gondom lenne a vagyonnyilatkozatommal.

2014. december 10. 23:58
Juhász Péter
Facebook

„Van valami, amit még a fideszesek sem vitatnak el tőlem, sőt, a politikájukat is erre építik velem szemben: sok bedrogozott embert láttam.
Ha te még nem láttál, akkor elmondom neked, hogy éppen így néznek ki az extasyt használók, akik nem ismerik a mértékletességet.

Több, mint egy évtizede indult a Kendermag, azóta jönnek oda hozzám emberek különböző történetekkel, hogy kikkel, mikor, hol és hogy drogoztak. Ha annyi millióm lenne, mint ahányan Deutsch Tamást emlegették az ilyen sztorikban, akkor tényleg gondom lenne a vagyonnyilatkozatommal.

Mindez csak adalék ehhez:
http://444.hu/2014/12/10/deutsch-tamas-en-soha-semmilyen-kabitoszert-nem-probaltam-ki/

#álszent
#hazug
#fideszespolitikus

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2014. december 11. 10:10
Voltaképpen ez egy rágalmazás. Úgy, hogy Drogos Péter elé nézhet, egy jó kis bírósági pernek. Én legalábbis feljelenteném a nyilvánosan droggal rágalmazót.
szokolaigyorgy@gmail
2014. december 11. 09:38
Milyen kapcsolat van Juhász vagyonnyilatkozata és Deutch esetleges drogozása között?
NeMá
2014. december 11. 09:25
Ezek belebetegednek az Orbán fóbiába! Miközben küzdenek, hogy a drog nem rossz dolog, az nem kretén aki használja, hanem szegény szerencsétlen beteg ember. Közben betegesen kutatják ki drogoz hat. Azt nem értem, DT nem ma kezdte a politizálást, vagy 12 évig volt ellenzék a porondon, ha drogos lenne már sokkal korábban kiderítették volna Gyurcsányék, már rég elkapálták volna! Gyurcsányék használták a titkos szolgálatot, sőt a bűnözőket is, hogy terhelő bizonyítékokat keressenek az ellenzék ellen!
dick52
2014. december 11. 08:35
Hülye füves!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!