A NAV előtti első drogtesztem eredménye - Kocsis Máténak

2014. december 10. 15:21

Én túl is vagyok az első drogtesztemen. Tavaly decemberben szívtam el egy spanglit a belvárosi NAV-iroda előtt – nyilvánosan, a 4K! demonstrációján kamerák előtt, polgári ellenállásként.

2014. december 10. 15:21
Istvánffy András
Fent és Lent

A laborok láthatóan már Kocsis Máté őrült ötlete előtt is végletesen le voltak terhelve.

Ezután elmúlt a március, aztán az április, a tavasznak is vége lett, és végül már a nyárból is jócskán kifelé ballagtunk, mikor augusztusban a rendőrség ismét életjelet adott magáról.

A filmekben általában lehet tudni, mikor jön a meglepő fordulat. A NER-ben viszont mindig minden váratlanul éri az embert.

A postás ugyanis a nyomozás megszüntetéséről hozott határozatot:

„A szakvélemény alapján Istvánffy András vizeletéből kábítószernek minősülő anyag jelenléte nem volt kimutatható.

Tekintettel arra, hogy a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint a nyomozás megszüntetéséről határoztam.”

Ez mégis mi a franc?

Körbekérdeztem néhány szakértőt, és az volt a vélemény, hogy túl hamar vehették le a vizeletmintát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!