Lázárjánoskodás

2014. december 11. 10:31

A szabad munkarenddel nem lesz jobb és modernebb az államigazgatás.

2014. december 11. 10:31
F. Szabó Emese
Népszabadság

„Ahogyan annak idején Kádár elvtárs dolgozószobájában is mindig égett a villany, most Lázár János próbál úgy tenni, mintha személy szerint ő pörgetné itt a GDP-t. És hát akkor kellenek a csinovnyikok is, ezért a tízórás munkavégzés. Kár, hogy ez az egész egyrészt kamu, másrészt álszent, harmadrészt arrogáns, negyedrészt borzasztóan káros, összességében szembeköpősdi.

Kamu, mert Lázár, amikor átvette bizonyos Navracsicstól a stafétát, azt mondta, hogy nem lesz itt annyi kormányablak, tele vagyunk felesleges emberekkel. Ehhez képest most ezt a sok haszontalan embert tíz órában kell foglalkoztatni. Inkább szélnek lehetne ereszteni a hozzá nem értőket, a maradék elitből meg ütős kis csapatot építeni, és máris kész az univerzum legjobb államigazgatása napi nyolc órában. (...)

Szembeköpősdi, mert az egésznek semmi értelme. A szabad munkarenddel nem lesz jobb és modernebb az államigazgatás. Ez csak egy újabb lázárjánoskodás. Az annyit ér, amennyije van, a nem szeretem a luxust, a családi segítséggel dobtuk össze kijelentések mellé be lehet írni: ez nem családbarát munkahely.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béla 60
2014. december 11. 12:09
Lázár a korrupció mentes, sikeres ember mintája! Tessék utána csinálni ,nem irigykedni!! HAJRÁ FIDESZ ,HAJRÁ VIKTOR !!!
luga
2014. december 11. 11:01
Milyen bölcs bizonyos Népszabadság.
káli
2014. december 11. 10:55
Látod ganéanti megin olyanho szólsz hozzá amihez nem értesz! DDDD
kukagyerek
2014. december 11. 10:42
"Lázárjánoskodás" = Rolex, fácány, Audi, tokajiszőlő, 2 millkás szállodai szoba, st.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!