CCCP

2014. november 18. 14:20

A közönség egy jelentős részét teljes mértékig elidegenítik azzal, hogy egy szélsőbaloldali diktatúra jelképe alatt kell tüntetniük.

2014. november 18. 14:20
Szabolcsi Gergely
Alternatíva

„Nem az a bajom ezzel a pulcsival, hogy egy kommunista diktatúrának a szimbóluma van rajta, hanem az, hogy a viselője vagy nyilvánvalóan teljes ideológiai zavarban van, vagy annyira hülye, hogy még trollkodni se tud. A legnagyobb gond azonban még csak nem is ez volt, hanem az, hogy ezt a srácot hagyták így felszólalni egy olyan rendezvényen, aminek az egyik (szerintem legfontosabb) üzenete az volt, hogy

  • mindegy honnan jöttünk (jobb- vagy baloldalról),

  • nagyjából ugyanazt szeretnénk (élhető Magyarországot),

  • és ehhez arra van szükség, hogy együtt gondolkozzunk és dolgozzunk.

Nagyon szép gondolatok, kár, hogy a közben közönség egy jelentős részét teljes mértékig elidegenítik azzal, hogy egy szélsőbaloldali diktatúra jelképe alatt kell tüntetniük.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. november 18. 23:06
"...kár, hogy a közben közönség egy jelentős részét teljes mértékig elidegenítik azzal, hogy egy szélsőbaloldali diktatúra jelképe alatt kell tüntetniük. Hogy? Mi van? Egy? És akkor mit szóljunk a Che Guevara plakáthoz? Politológus végzettségű harmincas ismerősöm is ajánlgatta Che elvtársat az elmúlt hetekben. Nem kérdeztem meg tőle, hogy tényleg ennyire sötétek? Ezek szerint igen.
ykzsmed
2014. november 18. 22:53
Valaki ezt írta az elején: Egy kis országnak kis csürhéje van gyakorlatilag ott volt az összes. Buzeránsok, anarchisták, hahások, káderkölykök, ávós unokák, volt szadeszosok,alkoholisták, kendermagosok.
Rockpapa
2014. november 18. 19:16
Ennek a hülyegyereknek ,nem szólt senki?
hátakkor
2014. november 18. 18:44
Soma Ábrahámra máris büszkék a szülei.volt a tévében.nem tudni kitart a választásokig Fletónak aktivistáskodni mint Kender Péter aki bent van a tutkó belvárosi testületben. Reméljük szerelmi bánatában nem Milánt követi aki nem érhette el vàgyott fiúját
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!