Ön nyert, Vágó úr!

2014. november 18. 21:17

Kuncze Gábor után Vágó István is felháborodott azon, hogy a tegnapi tüntetésen huszonötéveztek.

2014. november 18. 21:17
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Kuncze Gábor után Vágó István is felháborodott azon, hogy a tegnapi tüntetésen huszonötéveztek. A kvízmester egyenesen feltett egy negyvenmilliós kérdést: »Motoszkál bennem egy gyanú: a tegnapi tüntetés szónokai nem az LMP létezésének alaptételeit ismételgették?« Ön nyert, Vágó úr!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. november 19. 07:23
Javítva, faszfejek
Peter8811
2014. november 19. 07:01
Ejnye Schiffer elvtárs, arra nem gondolsz hogy Pista bácsinak ez volt kiírva a képernyőre? a klaviatúrát viszont az MSZMP-ben kezelik.
alex.leopardi
2014. november 18. 22:43
nagyon szerettelek de már le vagy szarva
Zokni
2014. november 18. 22:41
"Motoszkál bennem egy gyanú: a tegnapi tüntetés szónokai nem az LMP létezésének alaptételeit ismételgették?" - írja, és helyesel. Igen, az egyik alaptétel: "úgy állítjuk be, mintha mi tiszta kézzel, tiszta lelkiismerettel politizálnánk, hatalomra jutunk, aztán majd meglátjuk..." Vagy, a másik lehetséges alaptétel: "...azt gondoljuk, hogy a politika nem alkuk, megalkuvások, kompromisszumok útján érvényesített közösségi, és egyéni érdekek bonyolult szövevénye, hanem az igazság égi tüneménye, egy álom, egy gyönyörűség, egy... - megyek ápoló úr, megyek már!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!