Féltünk, hogy összemossák a nevünket azzal, hogy az MSZP lenyúlta a tüntetést

2014. november 07. 13:02

Az apja tolta a nagy részét. A Gulyás az ott ült és iszogatott, mi meg beszéltünk az apjával arról, hogy hogyan kellene ezt az egészet megcsinálni így reklámszinten meg propaganda, ilyesmi. Interjú.

2014. november 07. 13:02
Nemes Balázs, Kocsis András
444

Találkoztatok akkor személyesen a Gulyással a tüntetés előtt?

Nemes Balázs: Igen. Ott elkezdtük átbeszélni azt, hogy konkrétan hogyan akarjuk leszervezni ezt az egész tüntetést, hogy mi visszük a dizájnt meg a kommunikációt, ők meg bejelentik.

Melyik nap ez?

Kocsis András: Szerda vagy csütörtök este?

NB: Kurvára nem emlékszem igazából. Csütörtök, valószínűleg.

Kik voltak ott, hol voltatok?

NB: Hát igazából nagyon későn találkoztunk, én mát baromira szét voltam csúszva akkorra. Hajnalban értünk haza. A tüntetésszervezésről beszélgettünk.

De hol találkoztatok?

KA: A Lámpásban. Kőlevest akarták volna mondani, csak az bezárt addigra.

Kivel jött a Gulyás?

KA és NB: Az apjával. Nem is értettük miért, mert nem erről volt szó. Úgy volt, hogy jön ő meg egy másik szervező. Erre megjelenik az apja.

Ki az apja?

NB: Gulyás Mihály, asszem. A Gurmai Zitának a férje.

Miket tolt az apja ezen a beszélgetésen?

NB: Hát az apja tolta a nagy részét. A Gulyás az ott ült és iszogatott, mi meg beszéltünk az apjával arról, hogy hogyan kellene ezt az egészet megcsinálni így reklámszinten meg propaganda, ilyesmi. Folyamatosan beszélt, én már majdnem lefordultam ott a székről, annyit beszélt.

KA: Verte a máját a rengeteg sok százezres Facebook-oldalára.

Az apja?!

NB: Azt mondták, hogy ők ehhez kurvára értenek…

KA: Nem ez az első százezres Facebook-oldalam? Asszem így mondta.

NB: Én ezt nem tudom, hogy mire céloztak, biztos csináltak kurvasokat, ezen nem fogunk összeveszni. Megállapodtunk a végén a tüntetés időpontjában, a helyben, a promózásban. Utána meg arról volt szó, hogy a statisztikákat hogyan kell kezelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. november 08. 12:55
Lényegtelen. Rápróbáltak, nem jött össze. A Fidesz már évek óta lenyúlja a profikat, az aszfaltliberáloknak csak a seprő marad az üveg alján.
kitiltott
2014. november 08. 12:53
Így már érthető.. Az átlátszó.hu legújabb "biznisze": The Soros Army Needs You – támogasd az Átlátszót “Soros Army” pólóvásárlással. van még kérdés Ildikó? http://atlatszo.hu/2014/08/04/.. halálfej amerikai Baseball sapkával.. hogy is van ez? ki van ki ellen? vajon az amerika ügyvivő „Jóbarát(unk) András” mit gondol erről?
hátakkor
2014. november 08. 08:52
Gáti Károly civil professzor: Íme a terv: 1. A Fidesz elveszti a 2014-es választásokat. 2. A Fidesznek új legitimációra lesz szüksége 2012-ben vagy 2013-ban, és előrehozott választásokat ír ki, amikor népszerűségvesztésének folyamata megáll vagy lelassul. Ezt a választást mégis elveszítheti. 3. IMF- és EU-kölcsön hiányában a gazdaság állapota tovább rosszabbodik. Ekkor a Fidesz-elit egy része szembeszáll az Orbán-Matolcsy párossal, miközben az utcán százezrek tüntetnek. A görög és az olasz helyzethez hasonlóan az Orbán-Matolcsy párost és támogatóikat lemondatják, s egy valóban konzervatív - tehát nem populista -, jobbközép Fidesz-kormány jut hatalomra. 4. Az új kormány - legitimációját növelni óhajtandó - igénybe veszi néhány igazi szakember részvételét, olyanokét, akik Brüsszelben és Washingtonban is meggyőzően reprezentálnák a kormány elkötelezettségét a szabad piac és a nyugati stílusú demokrácia iránt. Ebben a variációban Bajnai Gordon és Bod Péter Ákos, talán Bokros Lajos is komoly, szinte döntő szerephez juthatna. 5. Polgárháború. Ez akkor következhet be, ha a kormány nemcsak kaotikus gazdasági lépeseivel veszíti el a nép többségének bizalmat, de a választók rájönnek, hogy a szuverenitásról ismételt politikai szónoklatok tartalma a XXI. században üres fogás. Isten őrizz, hogy a helyzet idáig fajuljon, de ennek lehetőségét sem zárom ki, ha folytatódik a nyugati javaslatok, kritikák dacos, irracionális elutasítása.
imres
2014. november 07. 17:03
Elolvastam. Elejétől végig. Ezt a két faszkalapot csak az zavarta, hogy összemossák őket az MSZP-vel. Amúgy ezek ugyanannak a baloldali maffiának a részei, mint a Gulyás & Gurmai família.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!