Nyertünk! Visszafoglaltuk az országot!

2014. november 16. 22:34

Ezen az estén nektek köszönhetően elkezdődhet egy másik Románia. Az a Románia, amelyre vágyunk, nem a konfliktusoké, sem a bosszúállásé.

2014. november 16. 22:34
Klaus Johannis
Facebook

„Ezen az estén nektek köszönhetően elkezdődhet egy másik Románia. Az a Románia, amelyre vágyunk, nem a konfliktusoké, sem a bosszúállásé. Szavazatotok és szavatok építette falait.

Gyertek, hogy az első tégla, amelyet ennek az épületnek az alapjában elhelyezünk, szilárd legyen! Szavazatunkat az ésszerűségre, a párbeszédre és a felelősségre adtuk és adjuk. Lehetőségünk van rá, hogy ezt tettekkel is bizonyítsuk!”

(A Transindex fordítása.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagramor
2014. november 17. 19:20
sajnos itt a mi szempontunkból két rossz jelölt volt. a magyarok a kisebbik rosszt választották.
justiceforhungary
2014. november 17. 10:08
Türelem 2014. november 17. 09:14 ''Magyarországnak nincs igazi barátja.'' 20 ország /autonóm terület tartja a magyarokat testvérének ha a török és a türk népek a rokonaink akkor ne nyugat felé nyaljunk mert ők csak seggtörlőnek használnak minket
Türelem
2014. november 17. 03:26
Magyarország, a romániai magyarság számára nincs jó román elnök. DE a mi érdekeink számítanak legkevésbé, s ezt tudják Bukarestben is. A román karakter egyik fő jellemzője a gerinctelenség, az árulás, az adott szó be nem tartása, a mindenkori erőviszonyokhoz történő nyálas igazodás. Azt viszont el kell ismerni, hogy ebből eddig csak profitáltak. Miként most is. Az USA katonai bázisokat épít az oroszok ellen Romániában, Németországból szárazföldi erőket csoportosítanak át, s mindezek fejében zöld utat kapnak Moldávia bekebelezésére, a magyar kisebbségi kérdések negligálására. Johannisnak Washingtonból és Berlinből fogják meghatározni a követendő, járható utat. Várhatóan eredményesebben, mint Ponta esetében, pedig hát ő is egy lelkes kollaboráns. Johannisnak nincs miért tapsolnunk. Ő majd a német precizitással fogja megtenni azt, amit Ponta most balkáni módon gyakorol. Szebb lesz a kirakat.
hűdebündi
2014. november 16. 23:34
Ki ez az ember?! wikit nézem igen, azon kívűl?!tudtok Róla vmi közelebbit?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!