Ha én civil lennék

2014. november 20. 17:38

Ha én civil lennék, nem a rendszert, hanem a vadhajtásait, működtetésbeli torzulásait és az arra alkalmatlanok hibás gyakorlatát ostoroznám.

2014. november 20. 17:38
Herényi Károly
Galamus

„Ha én civil lennék, tüntetnék. De nem csak úgy általában, hogy mérges vagyok, meg sértett is, meg fel is vagyok háborodva, ebből aztán elég, meg elegem is van. Ezek általában magánügyek, a napi szokásos párbeszédek témái. Arra is odafigyelnék, hogy a tüntetéseken ne öntsem ki a gyereket a fürdővízzel, a demokráciát a Fidesszel együtt. Azért, mert a demokrácia az emberiség történetében eddig a legjobb és a legigazságosabb rendszer. Ikertestvére a kapitalizmus pedig a legeredményesebb gazdasági formáció. Persze, a két állítás csak akkor igaz, ha ezeket a rendszereket, hozzáértéssel, kellő intellektussal és erkölcsökkel működtetik. A vállalt feladat iránti illő alázatról nem is beszélve.

Ha én civil lennék, nem a rendszert, hanem a vadhajtásait, működtetésbeli torzulásait és az arra alkalmatlanok hibás gyakorlatát ostoroznám. Ha összehívom a népeket, a sokadalomnak konkrét célokat adnék, nehogy maguk keressenek maguknak célokat, és nekimenjenek akár a parlament épületének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2014. november 21. 13:14
Herényi! Ott voltál, mégsem tetted...
justiceforhungary
2014. november 21. 11:04
egy herényit sem vagy civil ezért lehet szidni téged éjjel nappal mert megérdemled
peninsulavaldes
2014. november 21. 09:52
de nem vagy az Károly!
Agricola
2014. november 21. 09:50
Herényi bűne, hogy az MDF egy herényire zsugorodott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!