Nyílt levél Pilhál Tamásnak – szívesen elviszlek Bucsába, hogy a saját szemeddel lásd

Pilhál Tamás nemrég »hamis zászlós műveletnek« nevezte a bucsai mészárlást, az ukránokat vádolva az elkövetésével.

Az aszús fürt és aszúszem szedését talán a hétvégén meg tudjuk kezdeni aszúborhoz és szamorodnihoz, írta Szepsy István 2014-es szüreti jelentésében a Mandinernek. A Szent Tamás-dűlő termésének sorsa még bizonytalan a birtokon.
Száraz borokat az alábbiakban tudtunk készíteni kis mennyiségben válogatással: Furmint (Birtok) a Betsek, Nyúlászó, Birsalmás dűlőkből, Szent Tamás (lehet, hogy a Birtokba kerül, ma szüreteljük a 46-os parcellát) Sas-alja, Hasznos, Thurzó (Anyukám Mondta), Bányász.
Az aszús fürt és aszúszem szedését talán a hétvégén meg tudjuk kezdeni aszúborhoz és szamorodnihoz. A rothadás korán jött, a szőlő cukorfoka megállt 200-210 g/l környékén, előfordult ecetesedés is. Amint látom az aszúszemek fejlődését, fogok jelentkezni.