Elfogadom Isten akaratát

2014. október 20. 16:57

Míg nekem erős a hitem, és elfogadom Isten akaratát, a híreket olvasva nem igazán értem, miben bíznak a szocialisták.

2014. október 20. 16:57
Szentmihályi Szabó Péter
Magyar Hírlap

„Az elmúlt hetekben több ezren imádkoztak gyógyulásomért, imaláncokat alkotva, emellett rengeteg jobbulást remélő levelet kaptam, melyeket ezúton is köszönök kedves olvasóimnak. Míg nekem erős a hitem, és elfogadom Isten akaratát, a híreket olvasva nem igazán értem, miben bíznak a szocialisták, de decemberben majd kiderül, ismét megújulást terveznek, az alakításuk azonban egyáltalán nem színészi, inkább ripacshoz méltó, mert a díszleteket és a társulatot lehet ugyan cserélni, de az előadás ugyanolyan gyenge maradt. Az Amerikából kitiltott vagy kitiltani vélt kormányközeliek kapcsán felhördült a baloldali sajtó, különböző névtelen forrásokra hivatkozva sorra gyártják az összeesküvés-elméleteket, szokás szerint kéjesen és betegesen fantáziálva arról, hogy mi is történhetett. Ha a balliberális oldalnak valóban fontos lenne Magyarország sorsa és jövője, akkor nem a külföldi és európai parlamenti barátoknál próbálna könyörögni, hogy segítsenek, nem semmitmondó nyilatkozatokat adnának ki nap mint nap, hanem megpróbálnának aktívan segíteni abban a kormányzó pártnak, hogy Magyarország haladjon tovább a megkezdett úton. Sajnos a mentalitásuk nem változik, nem értik azt, aki építkezik, mert csak rombolni tudnak. Nekünk szerencsére van hitünk, nekik meg marad a bolhacirkusz.”

Szentmihályi Szabó Péter 2014 október 20-án a Magyar Hírlapban megjelent Sarkosan fogalmazva írása. A szerző ezen a napon elhunyt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. október 21. 09:00
Péter bá,Isten nyugosztalja!
balbako_
2014. október 21. 06:00
Könyvei, versei, publicisztikái örök értéket képviselnek a magyar nyelvterületen. Isten nyugosztalja!
marko11
2014. október 20. 23:38
Sarkosan helyett! http://magyarhirlap.hu/cikk/7895/Sarkosan_helyett
Szaki
2014. október 20. 23:24
Ma volt apám temetése .Most olvastam Péter halálhírét.Isten nyugosztalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!