De miért kell egyenként?

2014. október 17. 18:45

Zugló, Újpalota, Ózd, meg a többi. Nem lenne egyszerűbb kimondani, hogy mindenhol új választás lesz, ahol más nyert? Mire ez a bátortalanság?

2014. október 17. 18:45
Rónai Egon
Facebook

„De miért kell egyenként? Zugló, Újpalota, Ózd, meg a többi. Nem lenne egyszerűbb kimondani, hogy mindenhol új választás lesz, ahol más nyert? Mire ez a bátortalanság?”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2014. október 19. 11:45
Bárkinek, ismétlem bárkinek a jelölőszervezetek közül jogában áll fellebbezni az eredmény ellen, ha úgy érzi, valami nem volt egyenes. Még a többi helyen győztes szervezetnek is joga van hozzá. Az tény, hogy a Fidesz nagyon jól megtanulta, hogyan kell ezt a játékot játszani.
Mich
2014. október 19. 00:24
Zugló, Egon...?! Ott is csaltatok...?!
Catullus
2014. október 18. 22:30
orbán eddig csak azt nem tudta elviselni, hogy Felcsúton másodszor is független nyert. Úgy látszik súlyosbodik az állapota, most már egy településnél sem lehet más, csak fideszes. Nem tudja, hogy az önkényuralomnak rossz vége lehet ? kár volt ennyi időt rááldoznia, egy perc alatt fog összedőlni a hatalma. Addig meg sorra kapja pofonokat, pária már mindenhol.
Aaronboy
2014. október 18. 17:54
Igazad van, Egon. Egyszerűbb lenne kimondani, hogy mindenhol új választás lesz, ahol "más" nyert. És valódi összefogásra van most már szükség. Meg felfüggesztésekre. Össze kell titeket végre fogdosni és ha már annyira nem jó itt nektek a mi hazánkban, akkor ejtőernyőkkel és egy-egy fakarddal leengedni titeket az Iszlám Állam uralta terület közepén. Ott aztán élvezhetitek majd a demokráciát. Vagy harcolhattok érte! És akinek még ez sem tetszik azt fel kell függeszteni. Úgy, hogy a talpa alatt fütyüljön a szél. Szebb jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!