Miskolci kampányidill

2014. október 07. 15:35

Egy nagyváros polgármesterének jelölt politikus akár fikázhatja is ellenfeleit, azokat a politikustársait, akikkel verseng a tisztségért. De az meg miféle gyomorforgató história, ha a választóit ócsárolja?

2014. október 07. 15:35
Pelle János
Válasz.hu

„A negatív kampány is kampány, olyan, mint a szabadfogású birkózás. Sok mindent el lehet benne követni. Még gucsmolni is. Azaz becsmérelni, szidalmazni, ha valaki nem ismerné ezt a hangulatos, a nép ajkán élő szót. Egy nagyváros polgármesterének jelölt politikus akár fikázhatja is ellenfeleit, azokat a politikustársait, akikkel verseng a tisztségért. De az meg miféle gyomorforgató história, ha a választóit ócsárolja, szidalmazza, teszi nevetségessé, azaz gucsmolja?

Ez a képtelenség nem akárhol esett meg, hanem Miskolcon, országunk egyik legnagyobb, súlyos gondokkal küzdő városában. Jakab Péter, a Jobbik jelöltje mocskolódik és uszít, kampány címén. És nem is akárhol, hanem a Facebookon. Ezt nevezi ő és a pártja kampánynak. Nem fő vetélytársaira, Kriza Ákosra, vagy Pásztor Albertre kiabál kígyót és békát, hanem mindenekelőtt a helyi cigányokról »rántja le a leplet«, ellenük kelt hangulatot, filmre vett »tényfeltáró kampánylátogatások« formájában.

A cigányokat, köztük is a legelesettebbeket és legnyomorultabbakat oktatja ki, ellenük uszít. Azért, hogy a többség október 12-én rá szavazzon, hogy ő milyen bátor és karakán. Mert ő aztán tudja, hogy mit kell tenni, hogy megszűnjön az a helyzet, melyet olyan visszataszítóan bemutat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. október 07. 19:40
"miféle gyomorforgató história, ha a választóit ócsárolja..?" ... "A cigányokat, köztük is a legelesettebbeket és legnyomorultabbakat oktatja ki, ellenük uszít." Biztos, hogy a legnyomorultabb cigányok a szavazói??
thymian
2014. október 07. 19:15
Szerintem meg az gyomorforgató, hogy a fidesz előre megvásárolja a szavazatokat. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FfPTAJ6aO8A Tessék szíves lenni erről is írni egy szösszenetet.
Viz Elek
2014. október 07. 17:14
Az itt kommentelők/eddig 4 fő/beszéljék már rá a felsőzsolciakat is, hogy a fideszre vagy a baloldaliakra szavazzanak,mert ha nem, isten ajándékai esetleg követik a Szög tanárurat megfenyitők példáját és 1-2 autóst aki nem tolerálják azt hogy 2 éves gyerekek az utakon kóborolnak-felügyelet nélkül- halálra vernek! Na az lesz igazi kampányidill!
thymian
2014. október 07. 17:11
"De az meg miféle gyomorforgató história, ha a választóit ócsárolja? " Bocsika, de a putris cigányok a ti választóitok. A Jobbikra is szavaznak cigányok, de a tisztességesebbje, aki nem adja el a szavazatát száraztésztáért, akiknek elege van a cigánypolitikátokból, aminek ők is isszák a levét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!