Született biztosok

2014. október 08. 09:56

Van egy rossz hírem Molnár Csabának, Rui Tavaresnek, Szanyi Tibornak, Ulrike Lunaceknek, Jávor Benedeknek és Viviane Redingnek.

2014. október 08. 09:56
Kristály Lehel
Magyar Hírlap

„Ugyan Navracsicson többször és többen is próbáltak fogást találni, támadói rendre alulmaradtak, az ügyében illetékes szakbizottság pedig kimondta: a magyar jelölt alkalmas EU-biztosnak, de a testület nem támogatja, hogy a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját kapja meg. A baloldali többségű szaktestület éppen csak azt nem mondta ki, hogy Navracsics Tibor egy született biztos. Pedig az.

Egyszerű. Nem? Mit nem adott volna Bratusek, Canete, Hill, Jourova vagy Moscovici egy ilyen döntésért! Hogy szakbizottságaik kimondják a tutit: ők is született biztosok. Az eddigi leosztás ihletettsége miatt pedig főjön csak Jean-Claude Juncker feje. Navracsics Tibor sem pont a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika vagy az uniós polgárság élén képzelte el biztosi munkáját, de alázattal tudomásul vette, amit hazánknak mértek, és megküzdött érte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2014. október 08. 20:32
Na azért ma este a Magyarország Élőben Volt a TASZ igazgatócsaj meg Ifj Lomniczy ami elég tanulságos Volt és egy kis szeletét adta annak, hogy az EP Tavaris jelentés hogyan került sor és egyértelmü Volt a TASZ egyszerüen feljelentette az országot és kérte a 7 cikkely alkalmazását stb. Az amit itt a jogállamiság és szabadságjogok, igazságszolgáltatás témában előadott az ellenzék a Soros által finanszirozott szervezet aknamunkája kapcsán amihez csatlakoztak a többiek is és az EP főleg liberális és zöld anarchista minoritás tüzte zászlajára és csatlakozott hozzájuk az mszp, majd az ep szocialistái. A diktaturázás és a jogállamiság leépítése kifejezetten a Magyar többségi társadalma elleni támadás Volt a 2/3 al felhatalmazott Kormány ellen. Az, hogy Orbán teljes mellszéleséggel az élre állt felfogni a golyókat az nem gyengitette, hanem erősitette Őt és kormányát. Az ellenszél és támadások ellenére is Magyarországot kihozták a gödörből a felszinre amit a társadalom többségének támogatása teremtett meg, az emberek sok esetben nem párthovatartozás mentén támogatták, hanem az intézkedések és teljesitmény kapcsán. A balliberálisok és zöldek akár az országos akár most az őnkormányzati választások kapcsán látjuk a teljesitményét és főle az emberekhez és a társadalomhoz való hozzáállását. Minden külföldön és itthoni nemtelen támadás visszahull a támadok fejére.. Ez mutatkozott meg az esti vitán is ahol feketén fehéren tények kerültek a felszinre ami tovább segiti a tisztánlátást.
Zsusztina
2014. október 08. 20:17
Ami a lényeg, hogy Navracsics felkészültségét senki sem kérdőjelezte meg. Édes pofa volt az ATV-ben az a manus, aki ATV-Olga helyett szokott lenni. Kérdezte a szakértő vendéget, hogy akkor ugye Kovácsnál is ugyanez volt anno a helyzet, hogy kicsit kötözködtek vele, aztán csak biztos lett. Erre a szakértő, Feledy azt mondta, hogy nem egészen, mert Kovácsnak a felkészültségét nem találták megfelelőnek.
Viz Elek
2014. október 08. 14:43
Azt mondjuk nagyon komálnám ha: Navracsics helyett egy kurucot küldenének biztosnak,aki az orbáni követelményeknek megfelelően képviselné az országot az eu-ban. Navracsics még hazajönne,és mondjuk szintén az orbáni követelményeknek megfelelve igazgatna egy minisztériumot vagy államtitkárságot./De az sem lenne semmi, ha mondjuk Navracsics halászati biztos lenne az eu-ban,mert mint jó pártkatona minden poszton megállná a helyét!/
fradi44
2014. október 08. 13:27
Azt súgta a német humoristának: picsku materinu ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!