Rájöttem Juncker stratégiájára

2014. október 04. 10:25

Összerakott egy teljesen abszurd bizottságot, ahol Hill a pénzügyi piacokat rendszabályozza, Moscovici lendületet ad az európai gazdaságoknak, Canete védi a klímát, Vella a környezetet, Navracsics meg óvóan tekint a civil szektorra.

2014. október 04. 10:25
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Rájöttem Juncker startégiájára. Összerakott egy teljesen abszurd bizottságot, ahol Hill a pénzügyi piacokat rendszabályozza, Moscovici lendületet ad az európai gazdaságoknak, Canete védi a klímát, Vella a környezetet, Navracsics meg óvóan tekint a civil szektorra. Majd amikor ez fejreáll a parlamentben, kicsit átsakkozza a jelölteket. Jobb felállást kialakítani nem nagy meló, egy randomgenerátor segítségével biztosan sikerül.

A biztosjelöltek szarva le van törve jó előre. Az EP elégedett, mert keménykedhetett egy kicsit, és visszakap egy jobb bizottságot, amit megszavaz. Képzeljétek el, mit izzadt volna Juncker, ha eleve egy értelmesnek mondható összeállítást küldött volna be a meghallgatásokra, és most azt kéne valahogy javítgatni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2014. október 05. 19:34
Nvaracsicsnak a kisujjában több tudás és tisztesség van, mint ebben a szarháziban és Újhelyi barátjában meg Szanyiban együttvéve.
Monkey4you
2014. október 05. 16:18
A vankalapos, nincskalapos nyuszika a farkastól kell, hogy enni kérjen!!! Nem rossz!!! De ki az aki Junkert akarta nagyfönöknek??? A könny nem mindig sírással jár együtt!!!
balbako_
2014. október 05. 15:37
Bezzeg, ha Jávor és Szanyi kapitány megkapták volna megosztva az európai szeszfőzdék felügyeletét, az lenne a Kánaán!
heep
2014. október 05. 11:51
Annyira elszomorító, hogy valaki (a Jávor) aki magánemberként intelligens, teljesen normális amint politikusként nyilatkozik rögtön idiótává válik. Csak az érdekelne, hogy ezek után, hogy néz a családja, a barátai szemébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!