Az internetadó és az ikertelefonok esete

2014. október 27. 09:29

A legkézenfekvőbb és a legfogyaszthatóbb a hülye magyaroknak, akiknek Orbán szerint szíjat lehet hasítani a hátukból, ha a megoldás nemzeti színű, habonyi.

2014. október 27. 09:29
Herényi Károly
Galamus

„No de az internet, az szálkaként megakadt a hatalom torkán! Közösségek, tüntetések, tiltakozások szerveződhetnek a hatalom által ellenőrizetlenül. Szabad vélemények, rendszerkritikák terjedhetnek a világban, amelyeket másnap már egy fél ország ismételgethet, mint ahogy az egykori slágert fütyülték az egykori suszterinasok. Hát hogyne irritálná ez a jelenség a hatalom kényes önérzetét! Mire való vagyok én, a kétharmaddal felszentelt és megáldott hatalom, ha ezt csak úgy hagyom? Semmire. Ebben momentán igazuk van, de ez az én véleményem.


A kínai elvtársak modellje egyelőre Európában még nem komilfó, de a tiltás és a korlátozás a szándékokat illetően nagyon egyértelmű. A legkézenfekvőbb és a legfogyaszthatóbb a hülye magyaroknak, akiknek Orbán szerint szíjat lehet hasítani a hátukból, ha a megoldás nemzeti színű, habonyi. Igaz, hogy permanens rezsicsökkentők vagyunk, elvtársak, de azért vannak kivételek. Igaz, hogy Vajna, mint a Keresztapa aktuális kedvence, egy fillér forgalmi adót sem fizet az öt kaszinója után, zágson, elbírja a költségvetés. Na de azt, hogy az átlagpolgár ne csak a kormány által ellenőrzött módon értesüljön a nagyvilág eseményeiről, tarthatatlan.

Ha már nem tilthatunk, akkor adóztatunk. Igaz, hogy a világon sehol sem létezik ilyen adó, de ezért vagyunk mi különbek, ettől vagyunk az unortodox élcsapat. Ha kritizálnak, ha szervezkedni akarnak, ám tegyék, de fizessenek! Nem keveset, sokat, az anyjuk úristenit! Majd mi megmutatjuk milyen a magyarok istene!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. október 27. 13:19
Jaj hol voltál ennyi ideig, hogy nem láttalak, hála istennek? Árultad a viagrádat?
Google
2014. október 27. 11:49
Felébredt az alvóügynök Csipkeibolya álmából?
S0ma
2014. október 27. 11:17
Herényi és Dávid Ibolya , akik minden köntörfalazás nélkül beálltak a liberálbolsevik bandába, ráadásul kijuttatták a nem diplomás panamai hogyishívjákot az EU-ba, majd Lamperth Mónikával együtt árulják a szerelem parkba valót, mit keresnek itt?
Csigorin
2014. október 27. 11:02
"a hulye magyaroknak" neked meg a kurva anyad. JA, amugy jok az ilyen elszolasok, ilyenkor derul ki minek (nem) tartjatok magatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!