Terelés

2014. október 31. 12:06

Fel kell dobni egy hírt, hogy megadóztatunk egy olyan terméket, amit sokan, esetleg majd mindenki használ, ám volumenében mégsem túl nagy tétel. Ez nem is lehet más, mint az internet.

2014. október 31. 12:06
Garamvölgyi Imre
Kisalföld

Most Magyarországot érte el a „terelési hullám". Az elmúlt hónapokban naponta szólt a közbeszéd a svéd alapok körüli anomáliákról, a nemzetközi sajtó hetente közölt cikket a hazánkban működő civil szervezetek diszkriminálásáról, és legutóbb kormányválság közelébe sodorta a vezető koalíciót a kitiltási botrány. Semmiről nem szóltak a hírek, csak arról, hogy mikor mondják meg végre, kik azok a kormánytisztviselők, akik nem kaphatnak vízumot Amerikába.

Megoldás kellett. Olyan, ami sok embert megmozgat, és nagy biztonsággal »elviszi« a sajtótermékek címlapjait. Egyetlen megoldás létezhet egy ilyen helyzetre, egy olyan, ami zsebre megy. Fel kell dobni egy hírt, hogy megadóztatunk egy olyan terméket, amit sokan, esetleg majd mindenki használ, ám volumenében mégsem túl nagy tétel. Ez nem is lehet más, mint az internet. Ráadásul a hírt a lehető legrosszabb kondíciókkal kell bejelenteni, így biztos a közfelháborodás. (Néhány napon belül úgyis lehet finomítani céges és magánszemélyeknek szóló felső küszöbbel…)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. október 31. 17:04
Ez a fickó újságírónak nevezi magát, miközben valami "svéd alapról" hörög. Úgy látszik, a Kisalföldet nemcsak nem írják, nem is szerkesztik és nem is lektorálják, legfeljebb nyomtatják.
Mich
2014. október 31. 16:31
Milyen kár, hogy már senki nem törődik azzal, mit hazudik össze-vissza Soros/Obama/CIA embere...
Rockpapa
2014. október 31. 14:09
Kicsit túlbecsülöd az Orbánt.Nincs ember aki ezt ki tudta volna előre számítani.Például,amikor drasztikusan felemelték a nyugdíjkorhatárt,ami mindenkit fájdalmasan érintett,egy lélek nem volt kint az utcán.
OberEnnsinnen
2014. október 31. 13:59
Garamvölgyi, téged ki lát el honorral, f...szfej? "kik azok a kormánytisztviselők, akik nem kaphatnak vízumot Amerikába". - teszed fel a kérdést. A volt szíriai békecsináló Goodfriend barát visszavonta a "kormánytagok, kormánytisztviselők" kitételeket. Erről már nem beszél, az első megszólalásában kellett ezzel betörni a magyar kormány tűzfalát. Azt csak addig kellett slalomoztatni a nyugati nagyon-nagyon demokratikus liberális "sajtóban", míg Magyarországon is beindíthatta volna a békecsinálást, f...szfejkém.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!